Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lemondja a csaj hogy találkozzunk, miután nem sokkal előtte még találkozni akart, valaszolnatok neki vagy már válaszra se meltatnatok?

Figyelt kérdés

Az ok annyi, hogy elvileg egy barátnője megharagudott rá ami miatt találkozott volna velem, mivel neki is bejottem.

Nekem ez kicsit fura indok.

Egyelőre nem válaszoltam semmit, csak bunko se akarok lenni.

2022. jan. 2. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen gyerekkel nem érdemes foglalkozni.
2022. jan. 2. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele, hogy szerinted kár ezért lemondania a randit, hiszen semmi közöd nem volt soha a barátnójéhez, viszont köztetek kialakulhatna egy boldog kapcsolat.

Vagyis kommunikáljatok.

2022. jan. 2. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Osztálytársnőm összejött azzal a fiúval, akiről tudta, hogy fülig bele vagyok zúgva. Aztán a másik osztálytársnőm is-miután az előzővel szakítottak. Így telt el két gimis évem, mégis beszéltem mindegyikkel, kihevertem. Ismétlem gimis évek, 15-16 éves lehettem.
2022. jan. 2. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez most tiniszerelem vagy felnőtt párkapcsolatok rovat?

Ha felnőttek vagytok, akkor nem érdemes semmit se kezdeni azzal a a nővel.

2022. jan. 2. 22:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Én 28 éves vagyok, a csaj 26

Közös ismerős mutatott be

Tehát akkor ne irjak többet?

2022. jan. 2. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne vesztegess rá tovább egy másodpercet is.

Vagy hazudik, és akkor elég lüke, hogy normálisabb ürügy nem jutott eszébe. (Mert a valós indok nyilván az, hogy meggondolta magát, nem kellesz neki.)

Vagy igazat mond, akkor meg miről beszélünk? Egyrészt abszolút gáz, hogy a barátnőjének ennyire alárendeli magát, másrészt ha máskor randiznátok, a probléma ugyanúgy fennállna, tehát logikailag kizárt, hogy legyen randevú.

2022. jan. 2. 22:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Koszi szépen a választ.

Kellett a megerősítés, hogy nem vagyok bunko ha válaszra se meltatom ezt.

2022. jan. 2. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
+1 hogy nem vagy bunkó. Legalább hamar kiderült hogy gázos a csaj, örülj hogy nem volt szívás belőle.
2022. jan. 2. 22:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon agyalok, hogy irjak-e neki, hogy nem egészen ertem emiatt miért nem okos döntés találkozni. :D

Bár gondolom ezzel csak ártanék az amúgy is nullához konvergalo eselyeimnek, hisz ha akarna vmit akkor nem irta volna azt hogy igy nem lenne okos döntés a találkozó.

2022. jan. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!