Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszolnak a lányok általában (vagy akár fiúk) a facebookon? Ez bunkóság, de mit jelent? Nem érzik a kulturálatlanságot?
Nincs rá idejük, mert látom és hallom is, hogy rohadt sok dolguk van jaja...
Nem zaklatás egy közösségi oldalon cseten ráírni a másikra.
Én személy szerint utálom a fészt!
De miért is lenne kötelező nekem válaszolni bárkinek, akinek nem akarok?
"Ez bunkóság, de mit jelent? Nem érzik a kulturálatlanságot?"
Ez nem inkább rád vonatkozik? Gondolj bele. Ki kötelezhet engem arra, hogy bármire is válaszoljak?
Ha nem válaszolok, mert nem akarok, akkor miért bunkózol le? Ki vagy te, hogy előírsz bárkinek bármit?
Bocsi a mérgelődős hangnemért, de többször belefutottam hasonlóba. Valaki rám írt, és sérelmezte, hogy miért nem válaszolok. Miért is válaszolnék? Több esetben azt sem tudtam ki az illető, máskor pedig olyanok írtak, akivel nem is szerettem volna kapcsolatot. Ő ír, nekem meg válaszolni kell? Vajon miért?
Kettes,te eszednél vagy?
Az nem fordult meg a fejedben,hogy talán fontosabb dolga is van mint veled cseverészni? Hogy sértődhettél meg ennyire?
Velem is előfordult hogy írt valaki,láttam,de apukám kiabált hogy menjek neki segíteni autót szerelni,hát már nem tudtam válaszolni. Talàn neki is dolga volt.
Ezt a k*rva "seen" funkciót gyorsan ki kène iktatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!