Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszolnak a lányok általában (vagy akár fiúk) a facebookon? Ez bunkóság, de mit jelent? Nem érzik a kulturálatlanságot?
Ja csak ha folyamatosan másokra erőlteted magad, akár f&szbúkon akár bárhol máshoz, az viszont az.
Fogadd el. Nem akarnak veled beszélgetni és lépj túl rajta.
Amúgy igen lehet beképzeltek, beképzeltség van bennük.
8as. Miért kéne válaszolni? Ez nincs tényleg leírva sehova, nincs a szabályzatba se leírva, hogy minden üzenetre válaszolni kell.
Viszont van olyan, hogy illem, etikett, netikett.
Ha jön egy járókelő, és megkérdezi , merre van a buszmegálló, akkor se megyek el szó nélkül, hanem segítek neki, válaszolok, ha nem tudom a választ talán, akkor megmondom neki, hogy nem tudom. Itt se voltam kötelezve a válaszra. Kommunikáció, tudok beszélni, van egy szép nyelvem, amit használhatok és használok is.
Sok dolog nincs leírva az életbe, mert talán egyértelmű és beléd nevelik, hogy ezt így kell csinálni...
Hát ha én nem érek rá, leriom, hogy nem beszélgetünk, mennem kell stb. , de akkor is irok valamit.
A másik az, hogy ha valami segítségre van szüksége a nem válaszolónak, és csak hozzám tud fordulni, mert nekem van meg a dolog, akkor hirtelen megered a nyelve és tud irkálni.
Mert ha fontos vagyok valamiért, meglátnak engem is.
Ilyenkor meg valahogy én nem tudok bunkó lenni...
De hát ha kérdésem van tőle, akkor csak megkérdezem.
Vagy hogy oldjam meg, hogy ne váratlan legyen? :D
Oké, de nem írta senki, hogy rögtön kell válaszolni.
Lehet később is, csak a válasz elmarad. Ha esetleg később emléketetőül rákérdezek, akkor sincs válasz.
Nem mondtam, hogy azonnal várom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!