Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak erre a kérdésre válaszolni, csak lepontozni az embert?

Figyelt kérdés

"Azért azt tényleg megpróbálhatná valaki tudományos színvonalú válaszban megindokolni miért van az, hogy a jóképű haverjaim több száz nagyon szép nőt dugtak, Tinderen is el vannak látva rendesen nekem pedig 0 match van a végén feltételezve, hogy intelligencia, humor számít nem beszélve róla, hogy nők szerint a ***szépség relatív, azaz minden embernek más tetszik***.

Ugyanis, ha szépség valóban relatív, azaz minden embernek mást tetszik, akkor a match-ek számának kb. ***egyenlően*** kéne eloszlania a jóképű haverjaim és köztem. De ez nincs így. Nekik több száz nagyon szép nőjük volt már, nekem 𝗻𝘂𝗹𝗹𝗮. Nézzük sikerül-e valakinek hárítás helyett választ adnia miből adódik ez az ellentmondás."

Szóval, kedves Gyakorisok, adnátok TUDOMÁNYOS SZÍNVONALÚ választ erre a szépség relatív dologra, hogy miért NEM óriási kamu és önáltatás az egész és csak azért van benne a közhiedelemben, hogy ne szabaduljon el a világban a káosz?

2022. máj. 16. 13:33
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
75%

9

Én semmi társkeresőt nem használtam sosem. A való életben ismerkedtem, nem neten.

Nem is ilyen tanácsokat szoktam adni...nem egyszer írtam, hogy lehet menni emberek közé, vannak csoportok is pl túra kezdőknek és ott is lehet ismerkedni előbe.

Párom se valószínű, hogy népszerű lett volna a Tindren, nem is használt ilyen oldalakat.

N 30

2022. máj. 16. 14:18
 12/49 anonim ***** válasza:
28%

LOL cimbora, lenyúltad a kérdésemet. Amúgy már megkaptuk a választ:

"Ismét egy női értelmezés a szépség relatív illetve a minden nőnek más tetszik kifejezésekre. Ha nem akarjátok az egész threadet elolvasni, akkor #9, #19, #20, #23, #29:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Mondjuk 23-as nem biztos, hogy tudja a "relatív" szó jelentését, de annyi baj legyen :). Mostmár remélem mindenki tudja, hogy kell érteni, amikor nő mond valamit :)."

Röviden, nők szerint:

- minden nőnek 𝗺𝗮́𝘀 tetszik csak ne legyél ronda

Mára én úgy gondolom be is zárhatjuk az internetet. Nőknek én megelőlegeztem egy Nobel-díjat :).

2022. máj. 16. 14:21
 13/49 anonim ***** válasza:
82%

Relatív, igen. De azért van egy normál tartomány, ami azért elég széles. Ha tényleg ennyire senkinek nem kellesz, kívül esel a normál tartományon. Ennyi.

Tessék, őszinte válasz volt.

2022. máj. 16. 14:27
 14/49 anonim ***** válasza:
17%

Igen, csak az a baj, ezzel még indokoltad meg azt az ellentmondást, ami a kérdező kérdésében van, röviden:

- jóképűeknek sok nője van

- rondáknak egy se

Ha szerinted "tudományosan" (erre mondjuk szeretnék tőled forrás megjelölést kérni) bizonyított, hogy mindenkinek más tetszik, akkor nekem miért van 0 match-em Tinderen úgy, hogy kb. minden második nő tetszik ott? Erről mi a véleményed?

2022. máj. 16. 14:28
 15/49 anonim ***** válasza:
17%

Köszi, tehát: "minden nőnek 𝗺𝗮́𝘀 tetszik csak ne legyél ronda". Ezen logika alapján akkor joggal vehetjük, hogy az alábbiak is igazak a nők értelmezésében?

- nem számít a pénisz méret csak ne legyen kicsi

- nem számít a férfi keresete csak keressen jól

2022. máj. 16. 14:30
 16/49 anonim ***** válasza:
78%
őszintén haver, aki ilyen indulatosan, gyűlöletesen beszél a témáról és csak dugni akar, mégis mire számítson? Hidd el, a profil képeden is már látszik, hogy miféle ember vagy
2022. máj. 16. 14:33
 17/49 anonim ***** válasza:
73%

Eskü ez a szöveg valami gyorsbillentyűre van beállitva.

2 napja az összes incel kérdés alatt legalább 1x látni.

Pont ugyan ezt.

Kérdező.

Gondoltál már rá, hogy a haverjaidat megkérdezed erről ?

Talán ők el tudnák mondani neked mi ennek az oka.

Csak egy ötlet.

2022. máj. 16. 14:34
 18/49 anonim ***** válasza:
82%

15: tulképp igen. Nem kell extrakvajól kinézni, de a legalja az mégiscsak legalja, van az a szint, aki az emberek 99%-a szerint ronda. Szarul hangzik, de ez van. Vagy akkor nektek a 200 kilós, ragyás fejű, zsíroshajú Katika is jó? Ugye, hogy nem.

Ugyanez a pénisz. Nekem mindegy, hogy 14 vagy 18 cm, de őszintén, egy 5 centissel mit lehet kezdeni?

Pénz: rám biztos sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy golddigger lennék, jelenleg is többet keresek a férjemnél, nem érdekel. De ha valaki egy átlagos szintet képtelen elérni, az igenis gond. Nem azért, mert márpedig engem el kell tartani, hanem azért, mert konkrétan életképtelen. Ilyen embertől meg mit akarjak? Csak visszahúzni lenne képes, semmi másra.

2022. máj. 16. 14:36
 19/49 A kérdező kommentje:

"Vannak jobb dolgok az életben. Keresd meg azokat, élvezd és így általában emberekhez is közelebb kerülsz."

És annak mit mondanátok, aki élvezte egészen addig, amíg az évek során nem jutott odáig, hogy csak kizárólag ez hiányzik az életéből?

Hogy minden mást megkapott az élettől, barátság, hobbik, szabadidő, munka, stb. Mindenben tudott fejlődést elérni, még ha nem is tökéletes, kizárólag a nőkkel való kapcsolatában lett a maximum, amit elérhetett az a barátzóna vagy az elhatárolódás?

#5: "Ugyebár tudományosan minden egyes ember drasztikusan mást tart vonzónak"

Erről tudnál valami tanulmányt linkelni? Addig én megteszem ezt egy másikkal helyetted:

[link]

Várom az ellen-statisztikát erről a "drasztikusan mást tart vonzónak" dologról.

#9: "A matchek viszont nem mutatják a valódi értékedet, mert a válogatás lehetősége miatt, mindenki csak a "legszebbeket" fogja jobbra húzni."

#13: " De azért van egy normál tartomány, ami azért elég széles."

A te kedvedért mégegyszer: [link]

Ez tartalmazza a férfiak és a nők normál tartományát.

2022. máj. 16. 14:36
 20/49 anonim ***** válasza:
27%

Én kérdeztem ezt 1-2 másik kérdés alatt, a kérdező csak "lenyúlta" ezt. Én barátaimról van szó. Mondok neked egy példát, szerintem ez választ ad a kérdésedre:

Egyszer szórakozóhelyen egyik ilyen cimborám annyira bepiált, hogy beszélni se tudott, csak "mammogot" magában. Odament egy lányhoz, nyilván lánynak tetszett. Egy ponton tánc közben lány odafordult hozzám és csak annyit mondott, "nem tudom mit beszél a barátod, de nagyon cukiiii" :). Ugye érted, hogy nem kell megkérdezni semmit se a barátaimtól, hogy tudjam a választ a miértekre ;).

2022. máj. 16. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!