Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más nők mit tudnak amit én nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nők mit tudnak amit én nem?

Figyelt kérdés

40-50-es nőknek teljes kiszolgálásban, körbeugrálásban van részük, a párjuk a seggüket is kinyalja, én meg 30-as nőként nem érdeklek egy férfit sem, pedig nem vagyok elhízva.

Mit kéne tennem, hogy engem is komolyan vegyen valaki és velem akarjon lenni?

2022. jún. 30. 20:02
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Na és hányan próbálkoztak eddig?
2022. jún. 30. 20:06
 2/43 anonim ***** válasza:
77%
Az "egy férfit se" megint túlzás. Hallottam már ilyet, közben csak válogat.
2022. jún. 30. 20:09
 3/43 A kérdező kommentje:
Ők nem hiszem, hogy V betűbe dobják a lábaikat, legalábbis nem mindegyik.
2022. jún. 30. 20:09
 4/43 anonim ***** válasza:
88%
Pozitív a személyiségük.
2022. jún. 30. 20:11
 5/43 anonim ***** válasza:
6%
Azért…mert lekoptattok engem (minket) mint fiatal udvarlókat akik a tenyerüköm hordoznának benneteket, helyette “komoly” férfiak érdekelnek benneteket és tessék, itt vannak a komoly férfiak hogy csont egyedül vagy.
2022. jún. 30. 20:16
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan negyvenes nőket ismerek, akiknek nem sikerült jól a párkapcsolat (összesen 4.)

Egyik barátnőm teljesen egyedül maradt - még a maradék egyetlenegy rokona sem kíváncsi rá (49 éves.) Már lemondott a párkapcsolatokról végleg.

Pedig egy végtelenül türelmes természetű, és kedvesen mosolyog.

Egy másik barátnőm (idén lesz 49 éves szintén,) válni készül a súlyosan alkoholista férjétől, akivel nagyon-nagyon rég elhidegült házasságban él. 3 gyermeke van, ők adják neki az erőt - nagykorú gyerekek.

Egy harmadik barátnőmnek egyáltalán nem jött össze semmiféle párkapcsolat (idén lesz 48 éves.) Gyermeke sincs - csakúgy mint annak az elsőnek, akit említettem - neki csak a karrierje az egyetlen vigasza.

Éppen most sikerült összeveszni egy férfi "barátommal", mert kitalálta, hogy "párkapcsolatot akarok vele" - állítólag. Nem tudom, hogy ezt honnan vette. Én is 48 éves vagyok.

Egy kolléganőm a munkahelyen elvált, két gyereket nevel egyedül, mert a férje elhagyta egy fiatalabbért évekkel ezelőtt - ő is 48 éves lesz az idén. Bár jó maradt a viszonyuk, de gyerektartást sosem kapott az egyébként majdnem milliós fizetésű férjtől.

Egy másik hölgyismerősöm szintén összeszólalkozott tavaly októberben ezzel a férfi ismerősömmel (kb. 50-es korosztály, nem volt hajlandó elárulni sosem, hány éves) mert ugyanez volt a gond: a pasi azt feltételezte, hogy párkapcsolatot akar vele...

Szóval itt vannak az ellenpéldák, hogy nem minden 40-esnek és 50-esnek (nőknek) olyan fényes az élete...

2022. jún. 30. 20:17
 7/43 A kérdező kommentje:
Sosem akart senki a tenyerén hordozni, pedig nem vagyok előítéletes.
2022. jún. 30. 20:18
 8/43 anonim ***** válasza:
72%

Szívesen megismernélek, Kérdező!

38/F

2022. jún. 30. 20:23
 9/43 anonim ***** válasza:
97%
kisugárzás, stílus, testbeszéd, összkép stb
2022. jún. 30. 20:28
 10/43 anonim ***** válasza:
96%
Semmit nem jelent, ha nem jön be a férfiaknak vagy mindig rossz palit fog ki (aki becsapja, kihasználja).
2022. jún. 30. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!