Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők mit tudnak amit én nem?
40-50-es nőknek teljes kiszolgálásban, körbeugrálásban van részük, a párjuk a seggüket is kinyalja, én meg 30-as nőként nem érdeklek egy férfit sem, pedig nem vagyok elhízva.
Mit kéne tennem, hogy engem is komolyan vegyen valaki és velem akarjon lenni?

Én olyan negyvenes nőket ismerek, akiknek nem sikerült jól a párkapcsolat (összesen 4.)
Egyik barátnőm teljesen egyedül maradt - még a maradék egyetlenegy rokona sem kíváncsi rá (49 éves.) Már lemondott a párkapcsolatokról végleg.
Pedig egy végtelenül türelmes természetű, és kedvesen mosolyog.
Egy másik barátnőm (idén lesz 49 éves szintén,) válni készül a súlyosan alkoholista férjétől, akivel nagyon-nagyon rég elhidegült házasságban él. 3 gyermeke van, ők adják neki az erőt - nagykorú gyerekek.
Egy harmadik barátnőmnek egyáltalán nem jött össze semmiféle párkapcsolat (idén lesz 48 éves.) Gyermeke sincs - csakúgy mint annak az elsőnek, akit említettem - neki csak a karrierje az egyetlen vigasza.
Éppen most sikerült összeveszni egy férfi "barátommal", mert kitalálta, hogy "párkapcsolatot akarok vele" - állítólag. Nem tudom, hogy ezt honnan vette. Én is 48 éves vagyok.
Egy kolléganőm a munkahelyen elvált, két gyereket nevel egyedül, mert a férje elhagyta egy fiatalabbért évekkel ezelőtt - ő is 48 éves lesz az idén. Bár jó maradt a viszonyuk, de gyerektartást sosem kapott az egyébként majdnem milliós fizetésű férjtől.
Egy másik hölgyismerősöm szintén összeszólalkozott tavaly októberben ezzel a férfi ismerősömmel (kb. 50-es korosztály, nem volt hajlandó elárulni sosem, hány éves) mert ugyanez volt a gond: a pasi azt feltételezte, hogy párkapcsolatot akar vele...
Szóval itt vannak az ellenpéldák, hogy nem minden 40-esnek és 50-esnek (nőknek) olyan fényes az élete...

Szívesen megismernélek, Kérdező!
38/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!