Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a probléma azzal az ötlette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a probléma azzal az ötlettel, hogy segítsünk idejutni nepáli/nigériai nőket, hogy kapcsolatba kerüljenek egyedülálló férfiakkal?

Figyelt kérdés

Rengeteg egyedülálló férfi van Magyarországon és Európában, aki nem talál semmilyen párt, tehát nem válogat, mint a hasonló helyzetben lévő nők. Lehetséges, hogy ha egyszerűen több eladósorban lévő nő lenne, illetve ha a nők jobban támaszkodnának a férfiakra életszínvonal szempontjából, ezek a férfiak is párhoz jutnának és mindenki boldogabb lehetne.

A nőket nem zaklatnák, a most egyedülálló férfiak meg boldogan élnék családi életüket és még több gdp -t is termelnének.

2022. jún. 30. 19:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/262 anonim ***** válasza:
98%
Csak arra nem találtál ki semmit hogy ki hozná be őket és milyen pénzből, mert gondolom nem várod el hogy az állam a dolgozó adófizetők pénzéből szolgáljon ki titeket. Az INCELEK össze fogják dobni a pénzt rá? Nem kötözködésből kérdezem csak kíváncsivá tettél.
2022. jún. 30. 21:29
 22/262 A kérdező kommentje:

"mert gondolom nem várod el hogy az állam a dolgozó adófizetők pénzéből szolgáljon ki titeket.":

Pedig ezt elvárom. A CSO(Ó)K -os családapáknak ideje valamit visszadni.

2022. jún. 30. 21:31
 23/262 A kérdező kommentje:
Mi adunk nekik, hogy olcsón lakáshoz jussanak, meg persze termelünk alattuk, hogy sikeres manager karriert futhassanak be. Ők is adjanak valamit nekünk, elvégre egy közösségben élünk.
2022. jún. 30. 21:33
 24/262 anonim ***** válasza:
98%
A CSO(Ó)K-os családapák gyereket nevelnek te viszont házhoz akarsz nőt rendelni mint valami kaját, ráadásúl ingyen.
2022. jún. 30. 21:35
 25/262 A kérdező kommentje:
25: Olvasd el, amit írtam.
2022. jún. 30. 21:36
 26/262 anonim ***** válasza:
98%
Aha és a randin miről beszélgetnétek a kenyai hölggyel? Vagy úgy napközben? Nem baj, ha más vallású és fejkendőben jár? Ismered a kultúráját, értékrendjeit, amit majd a közös gyereknek is at ad, tudod a te kedvedért nem fogja levedleni és személyiségvaltozason átmenni. Nagyon nem tudod miről beszélsz. Elmondom, kb. par het mulva unni fogod a banánt és nem tudod hogyan építsd le majd mert rájössz, hogy egy világ választ el intellektuálisan benneteket.
2022. jún. 30. 21:37
 27/262 A kérdező kommentje:
Nyilván ha finanszírozás után kutatnánk, máshol is lenne fedezet, akár jóval több is, de az már a politika kategória.
2022. jún. 30. 21:37
 28/262 anonim ***** válasza:
0%

"A CSO(Ó)K-os családapák gyereket nevelnek te viszont házhoz akarsz nőt rendelni mint valami kaját, ráadásúl ingyen."

Már megbocsáss de nekem nagyon úgy tűnik hogy a kérdező is erre vágyik, hogy gyereket nevelhessen békében. Buta persze, hiszen elég ramaty egy életcél, de eléggé nemes is.

Én inkább hanyagolnám a kölyköket ha lehet, meghagynám azt a sok csokos lúzernak aki nagynak hiszi magát.

2022. jún. 30. 21:40
 29/262 anonim ***** válasza:
98%
Figyelj, értem én hogy nő kell. Én is férfi vagyok és átérzem a problémátokat de ez egyéni és nem társadalmi probléma. Nincs az az isten hogy ezt az állam támogassa. Mindig is voltak sikertelen férfiak és mindig magánügyként volt kezelve.
2022. jún. 30. 21:41
 30/262 anonim ***** válasza:
0%

"Elmondom, kb. par het mulva unni fogod a banánt és nem tudod hogyan építsd le majd mert rájössz, hogy egy világ választ el intellektuálisan benneteket."

Elmondom ha nem tűnt még fel:

Rohadtul nem ismered te a férfiakat, lesz.rják az "intellektualis szakadékaidat" mert közel sem olyan válogatós nyanvadékok mint a magyar nők

2022. jún. 30. 21:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!