Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg egy lánynak akivel már hosszú ideje ismerkedek, hogy sokat hízott és így már nem tetszik?

Figyelt kérdés

Évek óta ismerkedünk online de magánéleti dolgok miatt nem jöttünk még össze, és még nem is fogunk egy darabig, csak amikor a körülmények alkalmassá válnak mindkettőnk számára. Viszont akkor komoly kapcsolat vagy házasság is lehet a dologból.

A probléma csak az, hogy az utóbbi időkben a sok stresszre hivatkozva rengeteget hízott (10+ kilót) egy alapból vékony lány. És az a baj, hogy ez így már nem olyan esztétikus mint régen volt, kezdek elbizonytalanodni. Nem lenne szívem ennyi idő után csak úgy lelépni az életéből hirtelen vagy látványosan eltávolodni tőle úgy hogy nem érti miért csinálom. Nem, nem vagyok olyan mint egy nő. De valahogy értésére kellene adni, hogy vissza kéne fogynia az eredeti súlyára, olyanra amikor megismertem, mert nekem a nagyon vékony lányok jönnek be és ő olyan volt.

Hogyan lehetne ezt neki finoman a tudtára adni?

2022. jún. 29. 16:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Off: Inzulinrezisztencia (és/vagy lusta pajzsmirigy) - legalábbis minden 40 feletti hiába fogyózó barátnőmnek ez derült ki. Egyébként jah, férfiaknál is gyakori, csak ők nem kezdenek nyomozni. Tipikus, hogy az éhgyomri cukor még rendben, de már nőgyógyászati tüneteket okoz, meg fáradékonyságot, hangulatingadozást, izzadást, szédülést, menzesz előtti akár plusz 3-5 kiló vizesedést, falásrohamokat... stb. És igazából sajnos nem csak úgy diétázni kell, hanem nézni, hogy mi milyen gyorsan felszívódó a szénhidrát, meg persze mennyi, meg melyik napszakban eszed, és a legrosszabbak pont az egészségesnek kikiáltott puffasztott meg gluténmentes izék.
2022. júl. 1. 21:59
 32/37 anonim ***** válasza:
22%

"Elértem a 45 éves kort,nem tudok tenni ellene,max semmit nem eszek.. Nem vagyok elhízott,kb 5 kg plussz van rajtam. Az meg elfér."

Akkor mi is nálad a probléma?

Így úgy látszik semmi, mert nem híztál el, szóval csak alátámasztottad amit írtam

31#

Ha valaki igazán fogyni akar, akkor egyszerűen nem eszik semmit, törvényszerű a változás idővel. Akármilyen mocskosul is nehéz. Ha le akarnék fogyni ezt csinálnám én is, jobbanmondva én inkább mozognék mellé sokat ha lehet, mert az úgy sokkal de sokkal hatékonyabb. Nincs olyan hogy nem lehet lefogyni, legfeljebb nehéz, nehezebb. De megoldható

2022. júl. 1. 23:11
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia Margit!

De rég láttalak, hogy megnőttél! Mármint nem vertikálisan, hanem horizontálisan.

2022. júl. 2. 07:09
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

"Évek óta ismerkedünk online"

Az online kapcsolatban zavar, hogy meghízott?

2022. júl. 2. 19:35
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, kicsit hülyén hangzik, ha azt mondod neki, kisanyám, ha ledobsz 12 kilót, megkaphatsz. Vagy legalabb nyolcat.

Joggal küldene el a ..csába.

2022. júl. 3. 06:44
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak neten kommunikáltatok, de te onnan biztos jól megfogdostad a kurzoroddal a monitor mögül és érezted, hogy hurkás a hasa. Ugye? Kitapintottad a szoftverén át túl a tűzfalon, és úgy érezted, ezek a proxik nagyon nincsenek a helyükön. Hm!

Áh, halálos xDD

2022. júl. 3. 06:52
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, kérdező, nagyon nem ártana neked egy jó vírus. :D

Megérdemled a kékhalált! :D

2022. júl. 3. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!