Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy lánynak akivel már hosszú ideje ismerkedek, hogy sokat hízott és így már nem tetszik?
Évek óta ismerkedünk online de magánéleti dolgok miatt nem jöttünk még össze, és még nem is fogunk egy darabig, csak amikor a körülmények alkalmassá válnak mindkettőnk számára. Viszont akkor komoly kapcsolat vagy házasság is lehet a dologból.
A probléma csak az, hogy az utóbbi időkben a sok stresszre hivatkozva rengeteget hízott (10+ kilót) egy alapból vékony lány. És az a baj, hogy ez így már nem olyan esztétikus mint régen volt, kezdek elbizonytalanodni. Nem lenne szívem ennyi idő után csak úgy lelépni az életéből hirtelen vagy látványosan eltávolodni tőle úgy hogy nem érti miért csinálom. Nem, nem vagyok olyan mint egy nő. De valahogy értésére kellene adni, hogy vissza kéne fogynia az eredeti súlyára, olyanra amikor megismertem, mert nekem a nagyon vékony lányok jönnek be és ő olyan volt.
Hogyan lehetne ezt neki finoman a tudtára adni?
Mégis mi a fene közöd van neked ahhoz a csajhoz?
Elég szánalmas az alaphelyzet, pláne úgy hogy te még dirigálnál annak akihez gyakorlatilag közöd sincs. Mindkettőtöknek sokkal jobb lenne ha nem rabolnátok egymás idejét
"Nyilván nézett már tükörbe, úgyhogy ő is látja, hogy dagadék lett. "
Meg a nénikéd, az.
És akkor még merik kérdezni, hogy miért van szükség bodypositivity mozgalomra, meg mekkora szemétség az. :D
Elmondás szerint nagyon vékony lány DAGADÉK +10-15 kilóval?
Én 20 éves korom körül 170 centihez voltam 50 kiló. Most 62 vagyok, és most van igazából jó alakom.
Ki is herélném, ha egyszer bárki az életben azt merné mondani, hogy dagadék vagyok.
"Én 20 éves korom körül 170 centihez voltam 50 kiló. Most 62 vagyok, és most van igazából jó alakom.
Ki is herélném, ha egyszer bárki az életben azt merné mondani, hogy dagadék vagyok."
Kiherélnél te akkor mindenkit, ha tudnád mit gondolnak valójában. Ha 12 kilót híztál, dagi vagy. Csak a sok kangörcsös egóbooster szerint "most van jó alakod igazából". Nyugi, azoknak mind1 csak be lehessen dugni valakibe a lompost, ezért mondják.
Én nagyrészt izomban szedtem fel a pluszt egészségtelenül vékony, formátlan alakomra, mégis zsigerből, látatlanban próbált taposni rajtam, sértegetni, dagadéknak nevezni. Így jogosan feltételezem, hogy egy herélnivaló bully. Ha mondjuk a lány tényleg nagyon vékony volt, tehát 50 kiló körüli, neadjisten az alatti, akkor rohadtul nem dagi +10 kilóval, még akkor sem, ha stresszevéssel szedte fel, és nem edzéssel.
Másrészt pedig köze nincs hozzá, nem értem hogy lehetne pofája arra kérni, hogy fogyjon, mert NEKI úgy való kedvére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!