Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem vagy csak tetszik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem vagy csak tetszik? Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Amikor a közelemben van, legszívesebben a mellére hajtanám a fejem, megölelném, összepuszilgatnám és elmondanám neki az érzéseimet. Ha hozzámszól ragyogok, ha csak rámnéz mosolyra fakaszt. Szerintem én is tetszem neki újra. Már régebben is tetszettünk egymásnak, de felőlem ez elmúlt. Csak valamiért... újra megtörtént. Legszívesebben már rég elmondtam volna neki, de nem volt rá alkalmam. Most pedig megtudtam, hogy a barátnőmnek is tetszik és ő tud róla. Most mit tegyek?

2015. ápr. 8. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom
2015. ápr. 8. 23:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod, akkor miért írsz? -.-"
2015. ápr. 8. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
LOl, a barátnődnek is tetszik, na megindult a libaharc. xd
2015. ápr. 8. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
12évesek vagytok,ilyenkor szoktak a nagy barinő jarcok lenni,bunyooooootttt
2015. ápr. 8. 23:45
 5/8 anonim válasza:
Ird le nekem privatba kicsit reszletesebben es segitek!Szivesen segitek!
2015. ápr. 9. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Anno gimiben tetszett nekem is egy srác, míg végül kiderült, hogy a barátnőmnek is tetszik. Mondjuk nekem annyira halálosan nem jött be, már maga a stílusa se, de azért "elfogadtam volna" :D Végül a barátnőmmel járt 3 hónapig, de soha nem izgatott ez a dolog. Mielőtt járni kezdtek, megkérdezte a barátnőm, hogy zavarna-e engem, ha ők ketten... mondom ember, nem vagyok belé szerelmes, nem érdekel :D Amikor szakítottak, rá egy hétre a suliban felkerestem az ürgét, hogy beszéljek vele, hogy újra összejöjjenek. Elkezdett lelkizni, meg elmondta a bánatát. Én meg gondoltam magamba: Édes jó mákosguba, de jó, hogy nem én jártam veled! Na de ez egy másik szisztéma, csak a barátnős miatt írtam ezt le :D Egyébként meg célozgass neki a dologra, hátha fogja az adást. Vagy csak simán egyszer bohókásan adj puszit az arcára és nézd meg hogy reagál rá :D Max. ha csúnyán néz, akkor mondod, hogy bocsi, baráti puszi volt :D Ha meg bejön, akkor örülj :D
2015. ápr. 11. 02:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, utsó! Remélem lesz rá alkalmam! És akkor, amikor nincs ott sok ember vagy akkor, amikor mindenki ott van? Mert arra gondoltam, hogy kosarazás közben vagy szolfézson teszem meg. De az is jó ötlet, ha felelsz vagy merszezünk és akkor. Amúgy a barátnőm szerint nekem nagyobb az esélyem, mert én már tetszettem neki és most is tetszem. Szóval nem fog megromlani szerintem a barátságunk, mert lényegében emiatt vagyunk nagyon jó barátok (meg amiatt is, hogy engem kiutált a többi "barátnőm" -.-")
2015. ápr. 11. 13:08
 8/8 anonim válasza:
Nem vagyok párkapcsolati tanácsadó, de szerintem apránként közeledj a sráchoz, a barátnődet pedig próbáld távol tartani tőle, de persze titokban. Amikor biztos a terep, "tálalj ki" neki. ;)
2015. ápr. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!