Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik. Mit tegyek ha be szeretnék nála vágodni? Hogyan érjem el hogy tetszek neki?
Figyelt kérdés
Mit tegyek hogy tetszel neki?Régen bevallotta hogy szerelmes belém ,de elutasítottam.Mostmár kicsit megváltozott és megtetszett nagyon.Mit tegyek?Hogy érjem el hogy újra tetszek neki?Bocsi a helyesírási hibák miatt!2015. ápr. 1. 21:35
1/15 A kérdező kommentje:
És Bocsi elírtam az első mondatban nem tetszel hanem tetszek..:D
2015. ápr. 1. 21:40
3/15 A kérdező kommentje:
Halottam már ismerőseimtől hogy sokat beszél rólam.Jelentheti azt hogy még tetszik.Ezt kihagytam!És koszi a válaszod
2015. ápr. 1. 21:47
4/15 anonim válasza:
Tudasd vele,énis ugyanígy jártam anno,bevallottam egy lánynak de csak nem jött össze,szval ezt így elástam magamban,de ha neked időközben megtetszett megtudna szeret i újra,egyszerűen csak mond el...
5/15 A kérdező kommentje:
Ooke.Csak 2kérdésem van!
1.Hogyan mondjam el neki,szoval mit mondjak?-Szerelmes vagyok beléd?Vagy mit?
2.Én lány vagyok.Bevállhat nálam az ami nálatok fiúknál??
2015. ápr. 1. 22:06
6/15 anonim válasza:
"szia. egyszer mondtad hogy szeretsz, gondolom ehez jár egy séta, áll mrg az ajánlat?" vicces duma. ez sztem a legjobb. ha elküld mond h csak vicceltél :-D
7/15 anonim válasza:
4. Vagyok,pl csinálj valami olyasmit hogy rámosolyogsz,puszit adsz neki és elmondod h figyelj köz en én megszerettelek nemtudom te hogy vagy ezzel.Én valami ilyesmit várnék :D nah az adna egy löketet ;)
8/15 anonim válasza:
Ésha még ugyanúgy érez irántad, a többit majd ő intézi...
9/15 anonim válasza:
Dobd le a ruhád és dőlj meg egy kicsit, vagy akár le is térdelhetsz.
10/15 anonim válasza:
Miért kell minden komoly kérdést így elbanni?Menj már át humor kategóriába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!