Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg egy lánynak akivel már hosszú ideje ismerkedek, hogy sokat hízott és így már nem tetszik?

Figyelt kérdés

Évek óta ismerkedünk online de magánéleti dolgok miatt nem jöttünk még össze, és még nem is fogunk egy darabig, csak amikor a körülmények alkalmassá válnak mindkettőnk számára. Viszont akkor komoly kapcsolat vagy házasság is lehet a dologból.

A probléma csak az, hogy az utóbbi időkben a sok stresszre hivatkozva rengeteget hízott (10+ kilót) egy alapból vékony lány. És az a baj, hogy ez így már nem olyan esztétikus mint régen volt, kezdek elbizonytalanodni. Nem lenne szívem ennyi idő után csak úgy lelépni az életéből hirtelen vagy látványosan eltávolodni tőle úgy hogy nem érti miért csinálom. Nem, nem vagyok olyan mint egy nő. De valahogy értésére kellene adni, hogy vissza kéne fogynia az eredeti súlyára, olyanra amikor megismertem, mert nekem a nagyon vékony lányok jönnek be és ő olyan volt.

Hogyan lehetne ezt neki finoman a tudtára adni?

2022. jún. 29. 16:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%

Na akkor még egyszer, kicsit direktebben (első oldalon már válaszoltam). Egy internetes haver, egy senki vagy a csajnak. Nem érdekelné - senkit sem érdekelne - hogy neked mi tetszik. És nem mondhatod meg senkinek mit kéne tennie /hogy neked tetsszen/, ez röhejes és szánalmas. Röhögve fog kirúgni, már ha egyáltalán ez az egész ostobaság igaz, hogy évek óta "ismerkedsz" vele és sehol semmi, de te azt hiszed van közötök egymáshoz és ebből komoly lehet. Ez vagy kamu, vagy nem vagy százas. Bocsi.

Egyébként ha az alapkérdésből nem lett volna valakinek egyértelmű hogy csak egy nőgyűlölő kis incel vagy aki most csak jött egy jólesőt kövérnőzni, az is rájött a 14-es hsz-edből.

2022. jún. 29. 22:08
 22/37 anonim ***** válasza:
12%
#21 Te meg majd akkor balhézz itt, ha akkor is ugyanígy osztod az észt, amikor a kövér férfiakra mondják, hogy selejtek, meg amikor azzal jönnek, hogy jó lenne, ha kihalnának a ronda férfiak. Képmutató senkik vagytok.
2022. jún. 29. 23:08
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

#22 egy vékony nő ha hízik 10-15 kilót az nem ugyanaz mint a 170/100-103-110, mindennap más súlyt író troll. Akit vágódisznózunk itt az vágodisznó, 30-40 kiló túlsúllyal. Ugye nem ugyanaz a

kettő, ebben egyetérthetünk.

N 175/55 (70 kilóval se lennék olyan mint az említett súlyosan elhízott törpénk).

2022. jún. 29. 23:16
 24/37 anonim ***** válasza:
96%

" Te meg majd akkor balhézz itt, ha akkor is ugyanígy osztod az észt, amikor a kövér férfiakra mondják, hogy selejtek"

Ugyan nem a 21-es vagyok, de felvállalom, hogy undorodom a dagadt férfiaktól. Nem bántom őket, csak bottal se nyúlnék hozzájuk. És igen, a 170/100-as delikvenst is előszeretettel tettem helyre, ameddig nem tudtam, hogy csak egy bolond troll.

Igénytelenségnek tartom az elhízást és a napi 4-5-6 sör megvedelését is, azt meg egyenesen bicskanyitogatónak, amikor egyesek azt hiszik, hogy férfiakra más szabályok vonatkoznak ilyen téren.

És igen, én vagyok az a válaszoló, aki 62 kiló és régen 50 volt. :)

Nem, nem vagyok álszent.

Heti 6 nap olyan intenzitással sportolok, hogy a hátamon folyik a víz + majdnem minden nap elmegyek még minimum 1-1,5 órát gyalogolni is, mellé pedig nem zabálok úgy, mint egy idióta, és nem iszom alkoholt.

Semmi párhuzam nincs köztem és egy sörvedelő, sörhasú, dagadt férfi között.

Ahhoz pedig fogyinak kell lenni, hogy valaki ne tudjon különbséget tenni ~10 kiló hízás (szóval nem is feltétlenül 10 kiló felesleg, mert simán lehet, hogy a lány még mindig normál tartományban van bőven), és 30-40 kiló konkrét túlsúly/látványos sörhas között.

2022. jún. 29. 23:58
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Az elhízás mindkét nemnél ocsmányul néz ki, legtöbbünk számára undorító jelenség.

Viszont az elhízás természetesen NEM a kérdező által említett 60-70 kg-nál kezdődik, vagy a +10-15 kg-nál, hanem valamivel afelett.

Ez így nem más mint ócska provokáció. Hiszen ugye ha elhízik sincs köze az illetőhöz, így az elhízásához sem.

2022. jún. 30. 05:22
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

Aha, szóval a dagadt férfi undorító, annak be lehet szólogatni, lehet sértegetni, dölyfös pofával jobbnak hinni magad, de azért puszta kézzel kéne kiherélni egy férfit aki szerint igénytelen az a nő aki a vékony szexi formájára felszed 10-15 kilót és nem kap észbe a 3. vagy akár 5., 8. kiló után és nyugodtan lehet ordítva hazudozni hogy így mennyivel egészségesebb és szebb :DDD

Az én ízlésem szerint 170 centihez az 55 kiló a max ami még tűrhető és határeset, afelett jön a kiálló pocak,a narancsbőr és az oszloplábak, 60 kiló felett meg már kifejezetten szexuálisan érdektelen és igénytelen. Te is pontosan tudod hogy az 50 kilós 20 éveskori formád volt a fénykorod csak inkább a világot akarod megváltoztatni mintsem magadat. Semmi baj nincs azzal ha undorítóak a dagadt férfiak csak akkor ne akard te se hogy egy vékony vagy sportos férfi akár egy dugásra is méltasson mivel te se tennéd.

Nem tudom hogy lehet ekkora álszent az aki túl van már 12 kiló hízáson.

2022. jún. 30. 12:54
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

26

A válaszodból az jön le, hogy elolvastad az összes kommentem, mivel többre is reagáltál. Akkor egy kérdésem maradt csak: Funkcionális analfabáta vagy, vagy csak szelektíven vagy képes olvasni? :)

2022. jún. 30. 14:01
 28/37 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem semmiképpen ne ghostolj, az rettenetes bunkóság ennyi idő után.

Azt viszont szépen megmondhatod, hogy már elmúlt a varázs, ha akarja barátság lehet köztetek, de párkapcsolat nem...

Gondolom, nem csak erről van szó, hiszen 10 kiló egy vékony lánynál még nem a világ, és nem úgy álltál neki, hogy hogyan mondjam meg, hogy csak vékonyan tetszene, de ha ez az igazság, hát ki kell ábrándítsalak, a vékony nők nagy része is elhízik idővel.

Szóval szerintem ebből már eleve nem lesz semmi, ez már csak hab a tortán.

Tehát annyi bőven elég, hogy elmúlt a varázs, nem hiszel a közös jövőben, és nem akarod bolondítani.

2022. júl. 1. 12:22
 29/37 anonim ***** válasza:
4%

"de ha ez az igazság, hát ki kell ábrándítsalak, a vékony nők nagy része is elhízik idővel."

Nem ezt nem igazán tudom elfogadni

Ugyanis sem férfinél sem nőnél nem törvényszerű hogy meghízik idővel.

Ugyan ez a trend, mert nő a hajlam, de ez közel sem egy "törvény". Ha valaki le akar fogyni, vagy sovány akar maradni akkor akármilyen idős korban is lesz erre módja. Ha nem hajlandó az csak az adott illető szegénységi bizonyítványa, igénytelensége (önmagával szemben) és nem egy "természetes velejáró"

Az egyetlen élethelyzet ahol elnézendő az elhízás az a terhesség, de utána azt is le lehet dolgozni ha az illető tesz érte

2022. júl. 1. 15:01
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség + a kor. 40 fölött lassul az anyagcsere. Kb 45 éves koromig uaz volt a testsúlyom,a szülés után se maradt rajtam. Elértem a 45 éves kort,nem tudok tenni ellene,max semmit nem eszek.. Nem vagyok elhízott,kb 5 kg plussz van rajtam. Az meg elfér.
2022. júl. 1. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!