Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg egy lánynak akivel már hosszú ideje ismerkedek, hogy sokat hízott és így már nem tetszik?

Figyelt kérdés

Évek óta ismerkedünk online de magánéleti dolgok miatt nem jöttünk még össze, és még nem is fogunk egy darabig, csak amikor a körülmények alkalmassá válnak mindkettőnk számára. Viszont akkor komoly kapcsolat vagy házasság is lehet a dologból.

A probléma csak az, hogy az utóbbi időkben a sok stresszre hivatkozva rengeteget hízott (10+ kilót) egy alapból vékony lány. És az a baj, hogy ez így már nem olyan esztétikus mint régen volt, kezdek elbizonytalanodni. Nem lenne szívem ennyi idő után csak úgy lelépni az életéből hirtelen vagy látványosan eltávolodni tőle úgy hogy nem érti miért csinálom. Nem, nem vagyok olyan mint egy nő. De valahogy értésére kellene adni, hogy vissza kéne fogynia az eredeti súlyára, olyanra amikor megismertem, mert nekem a nagyon vékony lányok jönnek be és ő olyan volt.

Hogyan lehetne ezt neki finoman a tudtára adni?

2022. jún. 29. 16:54
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
68%
Csak öszintén
2022. jún. 29. 17:00
 2/37 anonim ***** válasza:
86%

Ha egy nagyon vékony lány hízott 10-15 kilót, akkor vszeg nem szörnyű a helyzet.

Szerintem fogd be a szádat és hagyd békén. Ha mininálisan is tiszteled, ezt fogod tenni.

2022. jún. 29. 17:06
 3/37 anonim ***** válasza:
87%
Uhh, szegény lány. Szerintem jobbqn jár, ha békén hagyod. Még annyi közöd sincs hozzá, mint egy partnernek, de már bepeszólnál az életébe, ahelyett, hogy támogatnád. Gyökér vagy, nem csoda, ha ebből nem lesz kapcsolat.
2022. jún. 29. 17:09
 4/37 anonim ***** válasza:
80%

Ha valakivel "évek óta ismerkedem"(?!), az egy senki az életemben, azaz soha nem lesz a pasim, ennélfogva a véleménye rólam sem releváns, és főleg nem mondhatja meg hogy mit KÉNE tennem. Amúgy senki sem mondhátná meg hogy mit kell tennem, még a pasim, vagy legjobb barát vagy közeli családtag sem. Agyam eldobom a nárcisztikusságotokon, hogy azt képzelitek ti incelek hogy körülöttetek forog a világ.

Én azonnal letiltanék egy ilyet mint te, ha nagy senkiként előhozakodnál azzal hogy fogyjak le/hízzak meg/edzzek stb.

2022. jún. 29. 17:10
 5/37 anonim ***** válasza:
92%
Ja és annak csak örülnék hogy már nem tetszem egy ilyennek, legalább nem nyomulna 😁
2022. jún. 29. 17:11
 6/37 anonim ***** válasza:
19%
Nyugodtan lehetsz őszinte, megmondod neki, hogy sajnos már nem tetszik, és nem tartod vonzónak, de attól még barátok lehettek Nyilván nézett már tükörbe, úgyhogy ő is látja, hogy dagadék lett. Fordított esetben semmi cirkusz nem lenne belőle, miért ne lehetne egy nővel is őszinte az ember?
2022. jún. 29. 17:13
 7/37 anonim ***** válasza:
93%

Minek? Ha évek teltek el, mióta ismered, és nem történt semmi, akkor nem is lesz olyan körülmény, ami összehozna benneteket!

Ő egy internetes barát, semmi több. Egész nyugodtan leléphetsz az életéből, jobb is, ha megszabadul tőled.

2022. jún. 29. 17:18
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta ismerkedtek? Mindenki változik az évek alatt, lesznek jobb és rosszabb idők, bárkit választanál. De ha évek alatt nem sikerült ebből még kapcsolatnak sem lennie, akkor nem hiszem, hogy elég lelkesek lennétek, max. jól esik nektek egy kölcsönös virtuális lelki szemetes és egotuning, akihez a való életben nem kell alkalmazkodni.
2022. jún. 29. 17:25
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen esetben amit te őszinteségnek tartasz, az inkább csak kukacoskodás. Egyszerűen mondd azt inkább, hogy változtak az érzéseid vagy rájöttél, hogy eddig se voltak annyira erősek az eltelt idő hatására, ami szintén igaz, mert ha szeretnéd, akkor az a plusz tíz kg nem lenne mérvadó. Bár én alapból kétlem, hogy online ismerkedésből születhet-e szerelem és nekem az jön le, hogy alapból nem voltak érzéseid és emiatt zavar a külső változás, mert az idealizált képedbe a lányról ez teljesen bezavart, a valós személyt alapból nem szeretted, hiszen nem is ismered. Soha nem is találkoztatok élőben? Egyébként hogy lehet évekig ismerkedni, ez kicsit ködös nekem, mintha nem is akartatok volna együtt lenni, csak egymás pótcselekvései vagytok a magányosságotok miatt. Ez alapból elég toxikus, amit eddig csináltatok, szvl amúgy is érett a "szakítás", szerintem ilyenkor már kíméletesen érdemes, mert nem kérheted arra, hogy miattad fogyjon esetleg, mert nem vagytok együtt, nincs mögöttetek tartalmas kapcsolati viszony, ez csak ismerkedés volt. Meg esetleg nem tudhatod, hogy depressziós-e a lány vagy valami és azért hízott meg, nem kell emiatt belerúgni senkibe.
2022. jún. 29. 17:47
 10/37 anonim ***** válasza:
86%

úgy megnéznék rólad egy fotót, hogy te mégis mire vered a nyálad.

szánalmas senki vagy, tegyél neki egy szívességet és hagyd őt békén.

2022. jún. 29. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!