Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem karcolja a lelkesed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem karcolja a lelkesedésemet ez a topik?

Figyelt kérdés
30-40 éves szűz, nem jött neki össze sehogy pedig mindent megtett stb stb. Ezt olvasva néha elvesztem a reményt, 22 éves vagyok egyébként.
2022. jún. 27. 21:57
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
93%
A "megtett mindent" részt nem kell olyan komolyan venni...
2022. jún. 27. 22:03
 2/47 anonim ***** válasza:
79%
Akkor az olvasás helyett csajozz...
2022. jún. 27. 22:03
 3/47 A kérdező kommentje:
De ez az hogy lelkesedésem is kevés de ez lejebb viszi :D. Nem tudom miért szopatom magam ilyesmivel amúgy. Én tettem fel a betegséges kérdést ebben a topikban amúgy.
2022. jún. 27. 22:05
 4/47 anonim ***** válasza:
26%
Strand, party, fesztivál..aki punci nélkül marad, az nem is akar puncit.
 5/47 anonim ***** válasza:
83%
Eleg, ha nem oket tekinted peldakepnek es messzirol kerulod a gondolkodasmodjukat. Minden forditott az o vilagukban. Ha oket koveted te is azza valsz.
 6/47 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a felsorolt dolgokat, olyannal állnék össze aki hozzám hasonlóan kocka dolgokat szeret.
2022. jún. 27. 22:06
 7/47 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá hogy fizetek érte, de inkább olyannal csinálnám aki azért akar velem lenni mert vonzódik hozzám.
2022. jún. 27. 22:09
 8/47 A kérdező kommentje:
Általában arra gondolok hogy mi faxnak akarnák hogy odamenjek hozzájuk mikor van nálam egészségesebb, jobban kinéző, okosabb stb stb. Nem látom magamat olyan k'rva értékesnek hogy pont én keljek
2022. jún. 27. 22:34
 9/47 anonim ***** válasza:
83%

Na igen, a topic tele van olyan emberekkel akik sosem érezték szükségesnek hogy fejlesszék a kommunikációs készségüket. Otthon kockultak amíg mások (akiket általában le is néznek) élték az életüket, megtanultak beszélgetni, beilleszkedni.

Aztán eltelik 10 év, a kockák pedig megragadnak egy 13 éves társalgási szintjén, szoronganak az új közegekben, érezhetően kínos velük a beszélgetés, nem szeretik a társaságot.

Aztán egy ponton rájönnek hogy reménytelen az egész, úgy ahogy vannak, sosem fognak találni senkit és jönnek ide kiönteni a szívüket arról hogy a nők meg sem akarják ismerni a tökéletes személyiségüket :(

Nem kell feltétlenül alkoholistának lenni ahhoz hogy társaságban legyél, de csinálj VALAMIT.

Ha minden hétvégédet otthon töltöd, akkor megrekedsz emberileg. Emiatt jogosan félhetsz, nem pedig a társkeresési húspiac, vagy a férfitöbblet miatt, amit itt emlegetnek.

2022. jún. 27. 22:34
 10/47 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szeretem a bulikat, egyszer kétszer voltam néhány kisebben de nagyon nem jött be a dolog. Amúgy én magukat az embereket sem szeretem.
2022. jún. 27. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!