Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem karcolja a lelkesed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem karcolja a lelkesedésemet ez a topik?

Figyelt kérdés
30-40 éves szűz, nem jött neki össze sehogy pedig mindent megtett stb stb. Ezt olvasva néha elvesztem a reményt, 22 éves vagyok egyébként.
2022. jún. 27. 21:57
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Munkában is úgy mozgok hogy minél kevesebb emberrel találkozzak, egyszerűen nincs ingerenciám társalogni velük amit valószínűleg meg is éreznek azért nem keresik nagyon a társaságom.
2022. jún. 27. 22:40
 12/47 A kérdező kommentje:
És mivel szinte mindenhol nevetség tárgya voltam ezért nem is vágyom már társsasági életre.
2022. jún. 27. 22:43
 13/47 A kérdező kommentje:
Egy bulizó társsaságot meg valószínűleg erősen betöltve tudnék elviselni
2022. jún. 27. 22:47
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanúgy vagyok ezzel nőként.

Kerülöm az embereket, és az energiát sem teszem már bele az ismerkedésbe, mert minek.

Van nálam szebb, jobb, kinek kellek én...? Senkinek.

2022. jún. 27. 22:48
 15/47 A kérdező kommentje:
Jah, én már csak a pénzhajhászással törődöm, amiben egész jó vagyok szerintem. Mindenki mondta hogy milyen nehéz a különélés meg csak párban érdenmes, aztán annyi megtakarításom van hogy munka nélkül is el lennék sokáig, nem kell nélkülöznöm.
2022. jún. 27. 22:50
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem csak a lelkesedésemet de az emberekbe vetett hitemet és a pszichés állapotomat is rombolja néha ez a kategória, de ezek szerint túl mazo vagyok ahhoz hogy ne olvasgassak itt néha.

Egyébként meg 22 évesen nem vagy lekésve semmiről, illetve az amit itt látsz és olvasol egyáltalán nincsen összehangban a valósággal, értem ezt arra hogyan a férfiakról és nőkről szoktak beszélni itt.

Tartsd ezt jól észben amikor legközelebb jössz ide:) Nem vagy lekésve, nem kell szégyenkezned, nem ciki.

17/47 A kérdező kommentje:
És úgy tűnik elismerik a munkámat
 18/47 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem tudsz mit kezdeni az emberekkel, akkor miert akarsz egy baratnot? Ot is kerulgetned, mint egy butordarabot?
2022. jún. 27. 22:57
 19/47 A kérdező kommentje:
öhm szex?
2022. jún. 27. 22:58
 20/47 A kérdező kommentje:
Meg néha egyedülérzem magam eseténként
2022. jún. 27. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!