Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem karcolja a lelkesed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem karcolja a lelkesedésemet ez a topik?

Figyelt kérdés
30-40 éves szűz, nem jött neki össze sehogy pedig mindent megtett stb stb. Ezt olvasva néha elvesztem a reményt, 22 éves vagyok egyébként.
2022. jún. 27. 21:57
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Esetedben jobb is, hogy karcolja a lelkesedésedet, mert van arra esély, hogy talán elgondolkodsz a dolgokon. Az, hogy otthon keseregsz, hogy nem tudsz vadul szexelni a bombázóval, miközben amúgy meg még beszélgetni sem akarsz senkivel... öööö... azért egy értelmes, magára valamit adó nőnek ez nem pálya. Sztem jobban jársz egy prostival (mert oké, még jobb lenne az, aki szerint jól nézel ki... de lássuk be, ha annyira jól néznél ki közízlés/megegyezés szerint, még ilyen belső mellett is akadna jó nő).
2022. jún. 28. 11:50
 42/47 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen primkó hülyéken jókat derülök mint 41-es :D

A neandervölgyi kis kobakjában az él, hogy mindenki biztosan "bombázókat" akar hetente tízesével húzogatni, hisz ő ezt akarja, akkor nyílván mindenki más is 🤣

(A bombázó az ilyenek szájából valami tipik lófejű dromedár magasságú dinnyemellű modellt jelenthet aki minden cuccát kizárólag Bershkából szerzi be)

2022. jún. 28. 11:54
 43/47 anonim ***** válasza:
81%

42: pont nem arra a típusra gondoltam, hanem a tipikus sírópicsogó férfiak szerint "átlagos" sminkeletlen modell, karcsú, feszes testű, fiatal "jajj, de természetes" szépségekre.

Le merem fogadni, hogy a kérdező sem a picit duci, hulló hajú SPAR pénztáros meg a rondácska, vékony, de nem feszes, striás Icuka miatt kesereg otthon.

2022. jún. 28. 11:57
 44/47 A kérdező kommentje:
36.Neked amúgy milyen tikkjeid vannak? Kényszeresség társul hozzá? Én szívbeteg is vagyok mellé amúgy
2022. jún. 28. 22:12
 45/47 A kérdező kommentje:
Igazából egy kölcsönöcs érzelmeken alapuló (meg vonzalmon), kapcsolatféleségre gondolok de nem deep lovera,de azért legyen benne némi pozitív érzés egymás irányába. És ebben benne van a szex ugye, bár az tabu, csúnya rossz ember vagyok hogy föláll a f'szom és arra merek gondolni ráadásul egy olyanra aki tetszik is :D
2022. jún. 28. 22:14
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem talán nincs is olyan mozdulatom, amiben ne lenne tikk. És ezt szó szerint értsd. Legalább 20-30 féle. De így konkrétan nem gondoltam rá soha, mintha ez valami betegség lenne. Nem foglalkoztam vele sose túlságosan. Rendben van a szociális életem is, 16 éves koromtól kezdve majdnem mindig kapcsolatban/más viszonyban is voltam, úgyhogy én mindig is valami marginális dologként tekintettem erre. Nem hiszem, hogy ez megölné a társas kapcsolatokat. Ettől függetlenül én is erősen hajlamos vagyok a bezárkózásra, például most is pont ilyen korszakomban vagyok. Hullámokban szokott jelentkezni. Például amikor kockulós kedvemben vagyok, akkor teljesen eltűnök a színről (de annyira sosem, hogy teljesen leépíteném a szociális életem). De amikor társat keresek, akkor aktivizálom magam és próbálok minél nyitottabb, kommunikatívabb lenni, mert máskülönben legfeljebb baráti/ismerősi körből jöhet össze valami. De az inkább korábban dívott még egyetemista, kollégista koromban. Azóta inkább társkeresőztem.

Szóval ha engem kérdezel, szükség van a nyitottságra, emberközeliségre még akkor is, ha zárkózottabb vagy. Szükség van barátokra, szükség van kommunikációra másokkal, mert az nagyon sokat dob rajtad. Attól még lehetsz alapvetően zárkózott személyiség(!), de társas kapcsolatokra szükség van! Máshogy fogsz akkor kommunikálni a nőkkel is, hidd el nekem.

Ez az én tanácsom neked, hogy elsőként próbálj nyitni az emberek felé.

De látom, írtál privátot azóta (amúgy sejtettem, hogy írni fogsz), ott is majd fogok reagálni, meg válaszolok a kérdéseidre, ha vannak!

28/F

2022. jún. 28. 23:58
 47/47 A kérdező kommentje:
Én azért nem szeretek emberek között lenni mert nem szeretem ha felfigyelnek a tikkjeimre, azt végképp nem szeretem magyarázni hogy miért van.
2022. jún. 29. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!