Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem karcolja a lelkesed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem karcolja a lelkesedésemet ez a topik?

Figyelt kérdés
30-40 éves szűz, nem jött neki össze sehogy pedig mindent megtett stb stb. Ezt olvasva néha elvesztem a reményt, 22 éves vagyok egyébként.
2022. jún. 27. 21:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
95%
Mert a tied épp a cigánysoron van vagy mi?
2022. jún. 27. 23:39
 32/47 anonim ***** válasza:
91%

Kapd össze magad bazdkikám.

Bicajozz, sportolj valamit, mozdulj ki.

Haverral menj koncertre. Jó az mint egyedül a 4fal között :)

2022. jún. 28. 00:48
 33/47 A kérdező kommentje:
Nincs haver :D
2022. jún. 28. 01:57
 34/47 A kérdező kommentje:
Vagyis online van csak nekem ahoz érdektelen a dolog hogy hosszasan utazzak valakikhez
2022. jún. 28. 01:58
 35/47 anonim ***** válasza:
91%

A 24-es, két pipás kommentjét ha hússzor nem láttam már, akkor egyszer se :D Minden ilyen kérdéshez beírja, hogy "Külsőre a saját szinteden neked is minden további nélkül lehet annyi nőd, amennyit csak akarsz". Persze változatos megfogalmazásban tálalja. Kb. annyiszor bukkan fel ebben a topikban, mint 38F incel.

Úgyhogy én elneveztem őt Mr. Saját szint-nek :D

2022. jún. 28. 03:08
 36/47 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy Kérdező, a linkelt betegséges kérdésre reagálnék: nekem rengeteg ilyen tikkelésem van, összeszámolni se tudom, minimum 20 különböző "tikkem" van, és elég látványosak is. Mégis a hatodik kapcsolatomat "taposom", fél éves volt a legrövidebb, szóval emiatt ne izgulj, ugyanúgy összejöhet :)

Csak ha emberek között vagy, akkor próbáld meg visszafogni valamelyest. Én is azt teszem.

2022. jún. 28. 03:11
 37/47 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: és 6 évvel vagyok idősebb nálad, 28 éves, én is férfi.
2022. jún. 28. 03:12
 38/47 anonim ***** válasza:
95%
Valahogy csak kibújik mindig a szög a zsákból, hogy mi is a probléma a sikertelen férfiakkal. És ehhez a problémához semmi köze sem a nőknek, sem a többi férfinak, sem a nemek arányának. Mindig fejben van a baj.
2022. jún. 28. 05:14
 39/47 anonim ***** válasza:
Ne veszítsd el a reményt, hanem tessék tudomásul venni, hogy ez a valóság. Figyu, ez az ország Ispánia, a csajok is nagyjából olyanok. Egyébként meg nyugi, a csajok is úgy éreznek ahogy te, csak az a baj, hogy soha az életben nem fogjátok egymást megtalálni, ha TE nem teszel érte. Ammán más kérdés, hogy így sem lesz egyszerű. De ha te nem lépsz a csajok tuti nem fognak hozzád odajönni.
2022. jún. 28. 10:23
 40/47 anonim ***** válasza:
SzArrá ekizve valami 90 IQ-s bölcsészpunával kell közhelyes new age-es divatspirituális dolgokról pofázni ozorán meg sound-on. Ma már így lesz kapcsolatod.
2022. jún. 28. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!