Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem azt, hogy aki kitart az elvei mellett és nem ad alább az nem példaértékű, hanem inkább megvetendő?

Figyelt kérdés

Próbáltam többször lejjebb adni az igényeimből, nem ment. Nem tudnék megcsókolni egy olyan nőt, akinek nem tetszik az arca, a testalkata, dohányzik, nem higiénikus. Számomra rejtély, hogy lehet lejjebb adni, inkább maradok egyedül.

Valahányszor próbáltam lejjebb adni mindig kudarcba fulladt. Úgy érzem, hogy mintha a társadalom jobban értékelné azt, ha rossz kapcsolatban élek, mint egyedül és keresni tovább azt a nőt akit tudnék szeretni. Srácok is akkor pacsiznak egymással, hogyha lefekszem szinte bárkivel, de azért nem jár pacsi, ha valaki kitart az elvei mellett.

Ezért nem beszélek arról, hogy eddig nem volt párkapcsolatom, mert tartok attól, hogy emiatt egy nekem tetsző nő, aki esélyt adna nekem kiábrándulna belőlem, nem tartana emiatt vonzónak.

2022. jún. 26. 10:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mert ostoba hozzáállás! Azért. Tehát tenem párt keresel, hanem egy szexbabát. Ez a fö gond.
2022. jún. 26. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!