Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem azt, hogy aki kitart az elvei mellett és nem ad alább az nem példaértékű, hanem inkább megvetendő?

Figyelt kérdés

Próbáltam többször lejjebb adni az igényeimből, nem ment. Nem tudnék megcsókolni egy olyan nőt, akinek nem tetszik az arca, a testalkata, dohányzik, nem higiénikus. Számomra rejtély, hogy lehet lejjebb adni, inkább maradok egyedül.

Valahányszor próbáltam lejjebb adni mindig kudarcba fulladt. Úgy érzem, hogy mintha a társadalom jobban értékelné azt, ha rossz kapcsolatban élek, mint egyedül és keresni tovább azt a nőt akit tudnék szeretni. Srácok is akkor pacsiznak egymással, hogyha lefekszem szinte bárkivel, de azért nem jár pacsi, ha valaki kitart az elvei mellett.

Ezért nem beszélek arról, hogy eddig nem volt párkapcsolatom, mert tartok attól, hogy emiatt egy nekem tetsző nő, aki esélyt adna nekem kiábrándulna belőlem, nem tartana emiatt vonzónak.

2022. jún. 26. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne adj lejjebb, mert bár rossz egyedül, és te is vágysz egy boldog kapcsolatra, de sokkal rosszabb az amikor olyan mellett vagy aki nem tetszik igazán, vagy nem olyan mint akire vágysz.
2022. jún. 26. 10:13
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem érzed jól.

Az a megvetendő, ha valaki kitart az elvei mellett, és közben nonstop rinyál, szidja az ellenkező nemet mint a bokrot, fenyegeti a női kommentelőket. Az már megvetendő.

2022. jún. 26. 10:15
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 Ezzel teljesen egyetértek, de azzal is szoktak szembesíteni, hogyha így folytatom, akkor soha nem lesz senkim. Az a problémám, hogy nem tetszik sok lány, barátomnak rengeteg csaj tetszik és szerinte én működök rosszul, mert hogy lehet az, hogy nem tudnék szinte bárkivel szexelni.
2022. jún. 26. 10:17
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

"Nem tudnék megcsókolni egy olyan nőt, akinek nem tetszik az arca, a testalkata, "

Ez teljesen rendben van, nem is kell. A gond csak akkor van, ha neked kizárólag a fitness modellek teste és egy top modell arca tetszik.

2022. jún. 26. 10:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem fogadod el a bòket mint embert az szívas.

A nők alkata is valtozik évek alatt, ők is járnak wc re es szőr is nő rajtuk néha karikás a szemuk vagy kócosak.

Amíg fotók(a fejedben egy vitualizált képi ideál) alapján keresel vkit, az szívás.

2022. jún. 26. 10:52
 6/11 anonim ***** válasza:
*nőket
2022. jún. 26. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha pacsipajtásaid normálisak, akkor bizonyára sose-semmiről se panaszkodnak nőikről, évtizedek óta van párjuk, mert tökéletes számukra.

Ha ez így van, veled a baj, de ha nem, akkor náluk és hazudnak:))

2022. jún. 26. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:
#4 Miért baj az ha csak a sportos, atletikus lányok tetszenek valakinek? Ha az ilyen igények mellett sörhasad van, akkor értelek, de azt már kevésbé érteném, hogy ha én járok kondiba és az állaképességem is a felső 10%-ba tartozik, akkor miért kéne lejjebb adnom. Sportos férfi sportos lányt nehezebben talál, mint átlagos testalkatú férfi átlagos testalkatú lányt, hiszen a mai világban a komolyabban sportoló nő olyan mint az unikornis. Mindenki látott már róla képet, de ha random végigsétálsz az utcán valszeg egy sem fog szembe jönni. Tehát egy sportos férfinak is sokkal egyszerűbb dolga lenne, ha lejjebb adná, ettől ez még nem a helyes út, legfeljebb az egyszerűbb. Fontos a hasonló életvitel. Ha én heti 15-20 órát mozgok, akkor legalább fele ennyit mozogjon a barátnőm is.
2022. jún. 26. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
Nincs ezzel semmi baj kérdező addig amíg ez a realitás elven működik. Szóval ha te egy sikeres férfi vagy, jóképű , sportos stb és ezért nem akarsz egy neked nem tetsző lánnyal semmit. Viszont ha a helyzet az hogy te ronda vagy, minimálbéres , dagadt stb és úgy szeretnel olyan nőt aki ez esetben nem a te szinted!! Úgy életed végéig várhatsz.
2022. jún. 26. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
A mai magyar társadalomban, a zemberek körében ma már ez atrendi, sajna.
2022. jún. 26. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!