Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet ezzel kezdeni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezzel kezdeni, hogy egyszerre félek az elköteleződéstől,és közben mégis csak mély érzelmek mellett érzek vonzalmat valaki iránt?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen megy a társkeresés, főleg úgy,hogy férfi vagyok és nem tipikus férfi, ezért mindig olyan köröket kell végigfutni az ismerkedés elején,h magyarázkodnom kell.

Nekem eddig csak az működött, hogy barátilag megismertem egy lányt, és aztán abból szép fokozatosan kialakult valamilyen vonzalom. Csak hát az a probléma,h a többség nem így működik. A lányok többsége az vagy az elején rögtön akar mindent,amikor én még erre nem állok készen,mert nem alakult ki. Vagy az van, hogy mire bennem kialakulnának az érzések,addigra elkönyvel barátnak, akivel már nem akar úgy lenni.

Nekem nem megy az egyéjszakás kaland, a tinderes ismerkedés meg kifejezetten nyomaszt már, mert rögtön az elején visszajelzést várnak tőlem, hogy akarok e kapcsolatot vagy sem, én pedig nem tudom eldönteni ilyen gyorsan. Vagy rögtön az első alkalommal mondják, hogy nem érzik még azt a pluszt és nem akarják folytatni, hiába mondom,h én se érzem,de ez idővel kialakulhat, erre már senkinek nincsen türelme.

Megértést nem nagyon kapok sehonnan, mert sokan eleve nem hiszik el, hogy létezik ilyen férfi, és azt hiszik hülyíteni akarom őket.

2022. jún. 18. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Nézd, te nem "különleges" vagy, hanem hülyíted a másikat. Ez nem beképzelés, hanem ez az igazság.

A kérdésben meg is fogalmazod. Hiába akarsz kapcsolatot elméletben, ha a gyakorlatban fosol tőle. Döntsd el akarsz-e egyáltalán vagy nem. Ha akarnál, akkor nem gyökérkednél barátkozással és rettegnél hogy mi lesz köztetek, hanem magabiztosan lépkednél ezen az úton. Ha úgy éreznéd nem működne köztetek, akkor nem folytatnád vele, ennyire egyszerű lenne. Láthatóan nem tudod elkötelezni magad, egyáltalán nincs meg benned, hogy te tényleg társat keresel.

Nyilván nem fog senki hónapokat fecsérelni olyanra, aki azt se tudja mit akar. Az normális, hogy nem akarsz rögtön beleugrani egy kapcsolatba, jelezheted hogy haladjatok lassan. Ebben semmi nincs, ha nem tetszik neki, akkor továbbáll. De ennek is megvan egy ideje, amíg korrekt, azután pedig röhejes és szánalmas, amivel csak kihasználod a másikat.

Randikkal tudod megismerni, közeledni egymáshoz. Nem barátkozni kell, mikor nem azt akarsz.

Ha nem tudsz dönteni - és nem tudsz - akkor nem társat kell keresni, hanem barátkozgass. Érj még, adj magadnak időt. Viszont akkor az tényleg az legyen, ne gyökérkedj megint, hogy hátsó szándékkal úgy akarsz összejönni velük.

2022. jún. 18. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy valamelyest meg tudlak érteni. Nem tudok a kezdet kezdetén állást foglalni én sem... persze, idővel szeretnék majd egy komolyabb kapcsolatot kialakítani egy hozzám passzoló férfival, így aki kérdezi, annak azt felelem, hogy meglátjuk hogyan alakul. Ez nem azért van, mert félek elköteleződni, hanem, mert reálisan látom a dolgokat. Ugyanakkor, ahhoz egyikőnknek sincs joga, hogy a másik idejét raboljuk, miközben nem vagyunk biztosak az érzéseinkben.
2022. jún. 18. 15:52
 3/5 A kérdező kommentje:

De én senkinek az idejét nem akarom rabolni. Mármint ez nem úgy történik,h eleve azzal a céllal barátkozom valakivel,h abból kapcsolat legyen. Hanem pont fordítva történik, hogy a barátságból egyszer csak spontán kialakul, hogy többet kezdek érezni, ez nem mindenkivel alakul ki, viszont ha kialakult eddig,akkor csak így alakult ki, de ezt nem tudatosan irányítottam, ezek érzések,amiket nem tudok befolyásolni.

Az meg,h ismerkedésnél mi a helyzet, ott leszögezem az elején,h bennem nagyon lassan alakulnak ki a dolgok, aztán a másiknak szíve joga eldönteni, h akaraj e így folytatni velem vagy sem.

2022. jún. 18. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:

2es vagyok, ez így korrekt, és egyébként nincs is ezzel gond, nem vagyunk egyformák 😃

Az érzéseinket valóban nem irányíthatjuk, ez nem így működik.

Van is konkrét kiszemelt? Mennyi idős vagy?

(Nem nyomulni szeretnék, nehogy azt hidd :D)

2022. jún. 18. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy félni akarsz az elkötelezettségtől egész életedben, vagy erőt veszel magadon és eldöntöd, hogy próbálkozol a lányoknál. Nehogy azt hidd, hogy a legelső vagy a második lány majd bejön Neked, ill. Te majd bejössz neki!!! Az ismerkedés már csak ilyen...

Hajrá!

2022. jún. 18. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!