Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet megoldani hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megoldani hogy barátnő mellett is sok szabadidőm legyen?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok hogy akár a heti többszöri egésznapos pc multi játék se legyen probléma.

Észrevettem hogy akiknek kapcsolata van nem tudnak sokat játszani, a szövetségem vezető rétege(legjobb játékosok) mind szingli vagy soha vagy évek óta nem volt senkijük.

Ismerkedésnél is elöjön sokszor hogy mondják a lányok nem szeretik a "döglést, otthonülést" és kifejezetten unalmasnak találják a játékot pár órán kivül.

Szóval nem tudom mennyire lehetséges egy szép fiatal barátnő aki mellett még azért bőven marad sok időm. Nem igazán türik hogy ne ők legyenek központban

2022. ápr. 23. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom neked mint gamer aki sokáig volt kapcsolatban.

Kb. Sehogy 😂

Vagy találsz egy olyan nőt akit messziről összekeversz Sanyi barátoddal, vagy leszoksz a hosszú játszós délutánokról.

Ez az élet tesó.

2022. ápr. 23. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek gamer lányokat, mellettük ez megoldható. Viszont, azt kb. nemtől függetlenül senki sem szereti, ha valakinek CSAK EZ a programja. Én is szoktam játszani, hetente max. 5 órát összesen. Egy barátnőmnél sem volt ebből probléma.
2022. ápr. 23. 10:32
 3/8 anonim válasza:
11%
Sehogyan sem lehet megoldani. Én 30 éves koromig szűz voltam, tavaly nyáron volt nőm, de a nő Pesten lakott, elvárta volna, hogy új életet kezdjek vele és ez egyben azt is jelentette, hogy próbált dirigálni, próbálta elérni, hogy kevesebbszer látogassam meg anyámat és nővéremet, nekem meg ez nem tetszett és vissza költöztem a falumba anyámhoz és a nővéremhez. Én a szabadságot, a videojátékozást, meg anyámat választottam a nőm meg a szex helyett. Azért még is csak jobb munkanélküliként az anyámmal sétálni a faluban, meg démonokat és zombikat ölni, mint dolgozni, meg egy nőhöz alkalmazkodni csupán a szexért cserébe.
2022. ápr. 23. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Én is szeretek gamerkedni, multiban is. Vannak a csoportban családosok is, szóval ez nem a szinglik kiváltsága.

Elég sokat játszom, de nyilvánvaló hogy csak addig amíg egyedül vagyok. Az hogy így is maradok az egy más kérdés, a lényeg az nyilván sokkal kevesebbet játszanák ha lenne nőm, ez alapvető.

Ugyanis csak azzal a személlyel akarok időt tölteni akit szeretek, máskülönben össze sem jönnék vele.

Ha meg mégis ezt tenném, akkor nyilván érdemesítem annyira hogy félretegyem a játékot

Szóval igen lehetséges, csak némi lemondással járna.

2022. ápr. 23. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell nőni, az a rossz hírem van. Az én párom is szokott párszor gamelni, esti program, pár sört megiszik, játszik. Nyilván felnőtt ember vagyok, én is addig lefoglalom magam, elmegyek valahova, itthon teszek veszek, stb. Vagy épp együtt is szoktunk néhányszor játszani. De hogy heti többször egész nap, látástól vakulásig ezt nyomni... Gyerekeknek sem, és felnőtteknek sem egészséges ez. Minek így kapcsolat? Elvárások vannak, szép barátnő, aki szemet huny minden felett, de te mit tudsz adni? Inkább nevelőanyád lenne, mint a társad.
2022. ápr. 23. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Keress olyan nőt, aki elvan magában. Én ilyen vagyok, nekem ok, hogy a vőlegényem sokat játszik. Elvagyok addig én is, olvasok, gépezek, vagy lelépek a barátaimmal. Az néha idegesít ha túl hangosan beszél játék közben, de ennyi.
2022. ápr. 23. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
Azért kell szép fiatal nő, hogy este teleélvezgesd? Arra ott van akármelyik kezecskéd. Annyi szabadidőd lesz, mint a tenger.
2022. ápr. 23. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
46%

Sok nőnél még az sem megoldható, hogy amikor épp nem vagytok együtt, ne kelljen telefonon minden lépésedről azonnal beszámolni.

Gamer csaj lesz a megoldás. ;)

2022. ápr. 24. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!