Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megoldani hogy barátnő mellett is sok szabadidőm legyen?
Olyasmire gondolok hogy akár a heti többszöri egésznapos pc multi játék se legyen probléma.
Észrevettem hogy akiknek kapcsolata van nem tudnak sokat játszani, a szövetségem vezető rétege(legjobb játékosok) mind szingli vagy soha vagy évek óta nem volt senkijük.
Ismerkedésnél is elöjön sokszor hogy mondják a lányok nem szeretik a "döglést, otthonülést" és kifejezetten unalmasnak találják a játékot pár órán kivül.
Szóval nem tudom mennyire lehetséges egy szép fiatal barátnő aki mellett még azért bőven marad sok időm. Nem igazán türik hogy ne ők legyenek központban
Elmondom neked mint gamer aki sokáig volt kapcsolatban.
Kb. Sehogy 😂
Vagy találsz egy olyan nőt akit messziről összekeversz Sanyi barátoddal, vagy leszoksz a hosszú játszós délutánokról.
Ez az élet tesó.
Én is szeretek gamerkedni, multiban is. Vannak a csoportban családosok is, szóval ez nem a szinglik kiváltsága.
Elég sokat játszom, de nyilvánvaló hogy csak addig amíg egyedül vagyok. Az hogy így is maradok az egy más kérdés, a lényeg az nyilván sokkal kevesebbet játszanák ha lenne nőm, ez alapvető.
Ugyanis csak azzal a személlyel akarok időt tölteni akit szeretek, máskülönben össze sem jönnék vele.
Ha meg mégis ezt tenném, akkor nyilván érdemesítem annyira hogy félretegyem a játékot
Szóval igen lehetséges, csak némi lemondással járna.
Sok nőnél még az sem megoldható, hogy amikor épp nem vagytok együtt, ne kelljen telefonon minden lépésedről azonnal beszámolni.
Gamer csaj lesz a megoldás. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!