Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora szabadidő áldozattal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora szabadidő áldozattal jár egy barátnő?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkarendem, heti 8 óra x 5nap.

5 percnyi sétára van.

Nem tartok fent baráti kapcsolatot már lassan 10 éve.

Hozzá vagyok szokva hogy rengeteg szabadidőm van.

Hétvégén, 2 nap teljesen szabad.

Viszont úgy érzem hogy jó lenne egy barátnő már és el is kezdtem ismerkedni interneten keresztül jobb híján. Napi több órám elmegy a beszélgetésre.

Tételezzük fel hogy találkozáskor is szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor mire számíthatok, hogy jól müködjön a kapcsolat mennyi időt kellesz töltenem a lánnyal?

2021. márc. 21. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Ideális esetben az összes idődet azzal a bizonyos lánnyal akarod majd tölteni, ha egymásra találtok.
2021. márc. 21. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha így állsz hozzá a dologhoz, akkor szerintem neked még nincs szükséged kapcsolatra
2021. márc. 21. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha így állsz hozzá az eleve nem jó. Nem azért kell vele lenni mert igényli, hanem mert te igényled a társaságát. És akkor nem fog fájni, hogy oda a szabadidőd, mert örülsz, hogy vele töltheted. Ha nem vált ki belőled ilyen érzést, akkor hagyd.
2021. márc. 21. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
De ha így állsz ehhez, minek barátnő?
2021. márc. 21. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Ha nem éltek együtt, akkor

5 X 8-10 perc reggelente, mikor ráírsz hétköznap, hogy hogy aludt.

Délután változó, ha csak este beszélgettek, akkor 30-60 perc irogatás, esetleg telefonon beszélgetés.

Ha átmegy hozzád, akkor jelenleg max este 8ra haza kell érnie, szóval attol függ, mikor tud odaérni munka után. Mondjuk hogy 5-re, akkor kb két és fél óra.

Elképzelhető, hogy hétvégén teljesen veled szeretne lenni, esetleg nálad is aludna pénteken és szombaton, erre akkor simán 48 órát rá lehet számolni.

Ez igy elég soknak tűnik, szerintem ne kezdj bele.

2021. márc. 21. 17:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Most még csak egy kis szimpátiát érzek csak mármint órákig eltudunk beszélni és jól érzem magam vele vicces szórakoztató nem unatkozom,de szerintem érthető hogy személyes találkozó nélkül nem lehet több és még akkor is kérdéses hogy mikor jöhet az a érzés hogy 'szeretem'
2021. márc. 21. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

A "szeretem" érzés általában 4 x 90 perces találkozás után jöhet, vagy

2 x 5 órás hétvégei találkozás után. Van amikor később, van amikor akár 50-100 órát is rá kell szánni, és van amikor bármennyi időt szánsz rá, nem jön a "szeretem" érzés.

2021. márc. 21. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Sok írogatás, legalább napi 1 óra, plusz a hétvégéid jórésze rámegy.
2021. márc. 21. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
Az egész életed...
2021. márc. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!