Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mekkora hátrány ha egy nő nagyon minimális szabadidővel rendelkező vállalkozó?
Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 21:53
1/9 anonim válasza:
Nálam nem hátrány. Ha a nő nem néz le azért, mert én viszont nem vagyok vállalkozó..
2/9 anonim válasza:
Nekem nem gond. Illetve nem lenne gond mert most a párom plazazni jár még rokont látogatnines az drága
3/9 anonim válasza:
Rossz ha az egyik félnek nagyon kevés szabad ideje van :( :/
A minimális szerintem hogy egy nap legyen 4-6 ora szabad ideje alváson kivul! Amiből 3-4 órát velem töltsön el!
De persze.... ennél kevesebb van neki... egy ideig oke... de utána mar mindketten unjátok... ha jó a dolog nem bomlik fel csak olyan muszáj be menni iskola érzete lesz, jo a társaság szívesen vagy velük de felmérőket írtok 😅😬
4/9 anonim válasza:
Ha hetente egyszer látom,akkor egy idő után ellaposodik a kapcsolat.
Bár az ilyen nőknek minden szinten óriásiak az elvárásaik.
5/9 Barnabas333 válasza:
Elég nagy. Én azért nem jöttem össze egy sportos nővel, mert saját boltja volt és minden nap nyitva, de annyira nem ment, hogy más alkalmazott legyen, plusz 2 vizsla kutya. Hiába tetszett a nő, nem láttam én ebbe az életbe hova férek bele...
6/9 mikeXxX válasza:
Elég nagy ! Volt pár hasonló ismerkedésem de az hogy csak kefélni járunk össze szinte az nem nevezhető kapcsolatnak szerintem ! 40f
7/9 anonim válasza:
Nagyon nagy. Nem kezdek többé karrierista nővel. Legyen inkább egy könyvtáros vagy bármi, sok szabadidővel.
8/9 anonim válasza:
Nagy! A sztahanovist... vagy is karrierista nőknek nincs idejük kb semmi másra, a karrier/kutya mindennél fontosabb, és nagy valószínűséggel erős kisebbségi komplexus miatt akarja jól megmutatni mindenkinek a karrierben.
9/9 anonim válasza:
Nem gond, csak szeretnénk egymást:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!