Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha orrol amikor megirom egy napom hogy szeruminte idöm se lenne kapcsolatra, akkor miert "menekül"amikor megirom mikor van szabadidöm?
Olyan fura neha ez hogy netröl mondjuk ismerkedünk, kb képbe kerülünk csetelés alatt egynasrol hogy kinek hogy zajlik az èlete, nekem altalaban elèggé pörgös sok az inteznivalo amikröl mesélek erre mindig azt hiszik hogy egy kapcsolat bele se férne, de jelzem hogy màsok is igy élnek pl dolgoznak mègis van pàrjuk, nem ertem a kirohanàst.
Késöbb meg amikor megirom hogy mikor van idöm pl csak ugy vàsàrolni, sétalni vagy relative a semmire is pl ma delutan nem dolgozom,(ö szabin van) stb, akkor meg siman kilepnek hogy szép napot akkor majd irkalunk.
Ilyen ziccereket miért hagynak akkor ki amikor jelzem hogy ekkor akkor is van idöm ràérek barmire?
Akkor ha nem erdekli mikor érek rà magànélni, miert cseszegetett korabban azzal hogy neked biztos idöd sincs kapcsolatra?
Hàt van.
Erre meg error.
Senki nem szeretné azt érezni, hogy kvázi egy "szabadidős elfoglaltság".
Egy jól működő kapcsolatra időt és energiát kell fordítani.
Rosszul kezdted, de lehet csak rosszul adtad elő a dolgokat...
Szoval neki àllt panaszkodni hogy biztos kapcsolat se fèrne az életembe.
Erre irom ma delutan IS pl ràerek nem dolgozom.
Erre meg kilép.
Ez mi?
Mert húzd meg ereszd meg taktikát alkalmazol. Azt hiszed körülötted forog a világ és mindig a férfi igazítsa hozzád a beosztását, ha te nagy kegyesen megengeded neki hogy találkozzatok.
Talán te is elhívhatnád őt néha, ha már annnnyira elfoglalt vagy, mert ő nem fog naponta kérdezősködni.
Azt gondolom hogy netről mindenki úgy szeretne ismerkedni mintha egy katalógusból előhúzná a tökéletes partnert, a tökéletes tulajdonságokkal, külsővel, jelen esetben tökéletes időbeosztással.
Ehelyett úgy kéne működnie hogy felvesszük a kapcsolatot neten, alap dolgok passzolnak, találkozunk aztán ha még mindig szimpatikusak vagyunk egymásnak úgy alakítjuk a saját életünk hogy az közösen tudjon folytatódni. De ezt fel kéne fogni ésszel mindenkinek. Csak sajnos mint írtam 99% a sültgalambot várja...
F37
Most ezt nem értem
Irtam hogy egymasrol irkàlunk kinek milyen az élete milyen egy atlagos napja mik a tervei stb.
Ebben hol van olyan hogy azthiszem körülöttem forog a vilàg?
Meg mintha sültgalambot vàrnék?
Mindig hiv talàlkozni, ö relative szabadabb en meg mindig irom hogy oké megbeszeljük. (külföldröl jött haza még magyar munkahelyet is intéz,addig bedolgoz màshova ami csak neha neha van, pl ma sem dolgoznak. Nekem meg rugalmas a munkaidöm amugy.)
Es ö is ràèr meg en is akkor meg kilep a csetböl.
Igazabol màr ezerszer talalkozhattunk volna kb annyira sok az üresjarata neki is nekem is.
Minek hiv akkor talalkozni ha nem talàlkozik?
Csak a ma: ö egész nap nem dolgozik én meg délutàntol.
Vàlasza: oksi vigyàzz magadra szep napot
Es kilep
Aztan ujra irkalunk. Megirom hogy du akkor vàsàrolgatok csak ugy ha màr igy ràérek.
Erre megint kezdi. Bele se férne neked kapcsolat!
Erre megirtam ha lennr baratom kb az egesz du vele lehetnék ma is. Hogy ne férne màr bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!