Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyiket választanátok gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok gyakoris nők?

Figyelt kérdés
Őszintén.

2022. jún. 24. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
90%
Inkább megrohadok egyedül, minthogy valaha olyan exem legyen a múltamban, akiről csak úgy tudok beszélni, mint valami szégyenfolt. Bocs, ez méltatlan.
2022. jún. 25. 00:23
 62/74 anonim ***** válasza:
91%
Van különbség a felszínes és az igénytelen közt. És te igénytelen vagy. Arra vered a melled, hogy szexeltél valakivel, aki nem tetszett.
2022. jún. 25. 00:27
 63/74 A kérdező kommentje:
Itt minden nap nyilatkoznak úgy nők, hogy mennyire ronda volt az exük. Úgyhogy nem kell ez a kettős mérce.
2022. jún. 25. 00:32
 64/74 anonim ***** válasza:
89%

67

Épp te alkalmazol kettős mércét, amikor számonkéred egy nőn a "ronda" szó használatát. Ébredj már fel.

2022. jún. 25. 00:36
 65/74 A kérdező kommentje:
Te alkalmazol, mert az baj neked, ha leírom milyen nőm volt, de azzal soha senkinek semmi baja nincs, mikor nők írják, hogy "az exem ronda pasi volt".
2022. jún. 25. 00:57
 66/74 A kérdező kommentje:
Igénytelen meg akkor lennék, ha nem adnék magamra, ami pedig nincs így, mivel pincérként dolgozom egy olyan étteremben, ahol nem olcsó az étel, ki is rúgnának ha egy nap igénytelenül jelennék meg.
2022. jún. 25. 00:59
 67/74 anonim ***** válasza:
90%

Sokat elárul egy elhízott, ragyás test is arról, hogy milyen ember lakozik benne... Van, akinél ez hormonális, úgy kb 3%, a többi lusta, igénytelen, beleszarom, kitartás nélküli, önkritika nélküli... Kellene egy ilyen ember akármilyen külsővel? Nem, kösz kihagyom.

A külső megjelenéshez tartozik egy értékrend is. Főleg ha szélsőséges. Mindenki közvetít magából valamit azáltal, ahogy reprezentálja magát a megjelenésével. Hogy mit vesz magára, mit visel el magán, mivel képes együtt élni. Olyan ez, mint a rendetlen, retkes lakás: attól, hogy valaki szegény, nem kell térdig gázolni a szemétben.

2022. jún. 25. 01:25
 68/74 anonim ***** válasza:
81%

legyen vicces, okos, őszinte, kissé bunkó

velrm figyelmes,

hogy néz ki mindegy csak tetszen

2022. jún. 25. 01:39
 69/74 anonim ***** válasza:
13%
Ha nem szélsőségesem rossz a férfi külseje, akkor semmi más nem befolyásolja annyira a sikerességét a nőknél, mint az anyagi helyzete és lakhelye. Minden nő csak erre megy rá...
2022. jún. 25. 01:40
 70/74 anonim ***** válasza:
100%

Hű... Nézd kérdező, szerintem nálad súlyos gondok vannak, mind a dühkezeléssel, mind az önértékeléssel, mind az önismerettel.

Egyrészt, az olyan ember, aki nekiáll keménykedni, főleg neten, annak gondjai vannak. És a "de, nem én kezdtem" már az oviban is sovány mentség.

Másrészt, arra verni a melled, hogy a saját véleményed szerint is csúnya nőt is képes vagy megdugni... Érted, attól nem lesz valaki önkéntes adakozó, hogy egyszer engedte, hogy a csövi tolja vissza a kosarat. Főleg nem, ha utána ezzel kérkedik.

Ami a felszínességet illeti, nekem a külső minimálisan fontos csak. Az emberek többsége simán semleges, egy nagyon kis százalék az, aki kifejezetten vonzó, ha nincs róla képem, hogy milyen a karaktere. Ugyanakkor, soha nem jönnék össze (újra) olyannal, aki taszít. Még 18 évesen próbáltam. Akkor még az ember elhiszi, hogy elég, ha a pasi nagyon akarja a dolgot,ha nagyon teper és tesz érted.

Fél évet voltam a sráccal, bár hozzá kell tenni, hogy a jelleme se kifejezetten az a karakter volt, ami nekem vonzó, vagy férfias. Ez is bőven hozzátett a kapcsolat alakulásához. Mindenesetre a kedveskedő, cukker mindenképp illet rá. Soha nem jutottunk el a szexig, mert taszított az érintése. Ha valakinek a külseje taszító, akkor nehezen vált ki vonzalmat, ha pedig ennek ellenére belekényszeríted magad, akkor átfordul az egész undorba.

A párom semleges volt az elején, nem fogott meg, de úgy bajom se volt vele. Az elmentem volna mellette az utcán kategória. Aztán felvillantott olyan tulajdonságokat, amik vonzóak, férfiasak a szememben. Amikor ezt az oldalát látom, mikor épp tudja ezt hozni, kívánom, akár napi szinten is, minden téren, mikor nem....

Mivel, mint írtam, alapvetően önmagában a külső nem mozgat meg, ezért nem fogom tudni, milyen az, mikor eleve attól nedvesedsz, hogy rád néz a pasi. Szóval, marad az, hogy az adja az üzemanyagot a dolognak, hogy, hogy érzem magam vele, hogy mit tud adni érzelmileg. Ugyanakkor, ez egy végtelenül hullámzó dolog és önmagába épp úgy kevés szerintem egy tényleg teljesértékű kapcsolathoz, mintha a külső iránti vonzalom a hangsúlyos.

Egy egészséges kapcsolatban (ahol a felek egészségesen működnek), a kettő egyszerre van jelen. Fizikailag és lelkileg egyaránt nagyon vonzódik a két fél. Szerinted ez felszínesség, közben meg egyszerűen harmónia és egyensúly.

2022. jún. 25. 01:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!