Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam egy filmet, amiben én egyetértettem a férfi érzelmeivel, de pont arra gondoltam, hogy a hülye gyakoris gárda tuti a másik nőt választaná a helyében. Leírom, milyen volt a két nő. Szóval?
Az a nő, akit a filmbeli pasi szerett: nagyon szépnek számító, kalandvágyó, önállóságra törekvő, de idegesítő, csak fokozatosan lett egyre normálisabb. Addig azonban házsártos, beképzelt, elégedetlen. Nem volt köztük szex. Idővel kedvesebb lett, amikor már kezdtek egymásba szeretni. De a férfi a nehéz természete mellett kezdett beleszeretni.
A másik nő: nem csúnya, helyes csak, de szerep szerint nem is az a megfordulnak utána kategória. Kedves, pozitív, rajongott a férfiért. Vele lehetett volna szex, bármikor, ha a férfi akarta volna.
Na már most, számomra alap, hogy a filmbeli férfi azt szerette, akit. De a hülye gyakorisok tapasztalataim szerint minden ilyen rossz tulajdonságért szakítanának, és többre értékelik a kedves, odaadó nőket, akikkel nem kell vívni, aki leborul nagyságuk előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!