Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok gyakoris nők?
Az ilyen kérdéseknek semmi értelme nincsen. Szerinted az összes nő igazat fog mondani? A fenét. Hazudnak majd mint a vízfolyás, hogy jobb színben tünjenek fel. Még itt a neten is ahol egyébként mindenki névtelen és arctalan. Még itt sem vállalják a valódi énüket mert gyávák. Tudod mi kell a nők többségének? 500 ezres fizu, saját lakás, ház vagy albérlet, kocsi, sportos fizikum. Ha ezek nincsenek meg akkor még a friendzone ig sem jutsz el. És itt jegyezném meg, hogy tisztelet a kivételnek. Ugyanis vannak kivételek. Csak az a baj, hogy az összes kivétel vagy foglalt, vagy nem keres magának párt.
2022. jún. 24. 21:32
A sportos fizikum még nem is egetverően szükséges, de a többi stimmel.
A nök 96%-a olyan, mintha ugyanazon gyártósorról jönnének le egységes elvárásokkal.
2022. jún. 24. 21:37
23/74 A kérdező kommentje:
A válaszoló maga a Szent ember nektek, amikor híg fosnak és szilárd szarnak nevez érző embereket! Én meg el vagyok ítélve ha a felszínességet felszínességnek merem nevezni. Brutális kettős mérce!
3 temat vet fel a kerdes.
Kulso
Belso
Penz
Ez nem 3 variacio hanem n=3!
Nem tudom miert felszines az aki veled ellentetben tud szamolni es a maradek 6 kozul barmelyiket valassza, magyaran "egyik sem".
Ja.. es nem vagyok no.
2022. jún. 24. 21:38
25/74 A kérdező kommentje:
Aki csak azért nem ad esélyt se valakinek, mert az csúnya, az egy felszínes ember, ennyi. Én mégegyszer mondom, brutálisan elhízott csúnya arcúval is voltam már. Én nem felszínes dolgok alapján válogatok.
A belsőt az eredeti kérdésfeltevés nem pozitív belső tulajdonságokként jellemezte, hanem "kedveskedő, aranyos, cukker"-ként. Komolyan a felszínesség jelének tekinted, ha egy korban hozzám illő férfitől ezek helyett inkább azt remélem, hogy kedves, támogató, érzelmes, empatikus, vonzó személyiségű?
2022. jún. 24. 21:44
27/74 A kérdező kommentje:
"A belsőt az eredeti kérdésfeltevés nem pozitív belső tulajdonságokként jellemezte, hanem "kedveskedő, aranyos, cukker"-ként. Komolyan a felszínesség jelének tekinted, ha egy korban hozzám illő férfitől ezek helyett inkább azt remélem, hogy kedves, támogató, érzelmes, empatikus, vonzó személyiségű?"
Nem veled vitatkozom, hanem azokkal, akik csak a csúnyaság miatt esélyt sem adnak valakinek.
Kit erdekel kivel voltal. Mindenkinek megvan a maga ertekrendje. Valakinek az is szempont. Neked is az lenne ha ha kellenel egy igenyes nonek. Nincs veled baj csak semmi eszed nincs. Mar bocsanat.
2022. jún. 24. 21:45
29/74 A kérdező kommentje:
Azzal vádoltak, hogy én nem járnék csúnyával, ezért írtam le, hogy de, már jártam is.
Olyan kategória miért nincs hogy helyes rosszfiús kinèzetű aki kicsit csibèszes, intelligens, humoros, csípkelődős, de a szíve a helyèn van. Én erre szavazok!
2022. jún. 24. 22:04
Kapcsolódó kérdések: