Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok gyakoris nők?
29
Nem vádoltalak, csak feltettem a kérdést. Éppen te vádolsz engem azzal, hogy felszínes vagyok. Jó reggelt. :DD
Tegyük fel, hogy van 2 nő, akinek tetszel és összejönne veled. Mindkettő kedves, aranyos és számodra szimpatikus, de az egyiküknek van egy stabil anyagi háttere és jól néz ki, a másikuk meg csúnya és csóró. Nehogy azt mondd, hogy nem azt választanád, aki nem csak belsőre, de külsőre is tetszik.
Amúgy az egy teljesen természetes dolog, hogy az emberek nemtől függetlenül olyan párt szeretnének, akit vonzónak tartanak. Ez nem azt jelenti, hogy modell külsejűnek kell lennie a másiknak, lehet átlagos is, aki számára mindennel együtt vonzó. Felszínesség az lenne, ha csak a külsőségek miatt lenne vele. De ugye attól, hogy valaki nem ronda, még nem jelenti, hogy ne lehet egy kedves, normális ember megfelelő belső értékekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!