Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyiket választanátok gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok gyakoris nők?

Figyelt kérdés
Őszintén.

2022. jún. 24. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
85%
Nekem sem kellene egyik sem. Hisztizzél, teszek rá.
2022. jún. 24. 22:06
 32/74 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem kell hogy gazdag legyen (sőt kifejezetten irritálnak az ilyen gazdag üzletember típusú fèrfiak) meg engem ne tartson el senki. Van annyi büszkesègem. Legyen egy olyan fizetése, hogy közösen meg tudjunk élni és pont.
2022. jún. 24. 22:07
 33/74 anonim ***** válasza:
83%

29

Nem vádoltalak, csak feltettem a kérdést. Éppen te vádolsz engem azzal, hogy felszínes vagyok. Jó reggelt. :DD

2022. jún. 24. 22:10
 34/74 A kérdező kommentje:
Az is vagy, mert csak a külső alapján elutasítanál valakit, ez a felszínesség iskolapéldája.
2022. jún. 24. 22:15
 35/74 anonim ***** válasza:
87%
34 Egyrészt nem mondtam, hogy bárkit is elutasítanék pusztán a külseje alapján, másrészt ez sem föltétlenül felszínesség. Egy kapcsolatnak része a szex, márpedig ha valaki képtelen felizgulni a partnerére, akkor cseszheti a jóemberkedést. Vagy te aszexuális vagy?
2022. jún. 24. 22:22
 36/74 A kérdező kommentje:
Arra is fel tudok izgulni, aki csúnya, meg durván elhízott, mert én nem vagyok felszínes.
2022. jún. 24. 22:25
 37/74 anonim ***** válasza:
88%
Szóval a szexnek és a külsőnek csak a felszínes emberek világában van köze egymáshoz. :DD Ma is tanultam valamit.
2022. jún. 24. 22:30
 38/74 anonim ***** válasza:
81%

Tegyük fel, hogy van 2 nő, akinek tetszel és összejönne veled. Mindkettő kedves, aranyos és számodra szimpatikus, de az egyiküknek van egy stabil anyagi háttere és jól néz ki, a másikuk meg csúnya és csóró. Nehogy azt mondd, hogy nem azt választanád, aki nem csak belsőre, de külsőre is tetszik.

Amúgy az egy teljesen természetes dolog, hogy az emberek nemtől függetlenül olyan párt szeretnének, akit vonzónak tartanak. Ez nem azt jelenti, hogy modell külsejűnek kell lennie a másiknak, lehet átlagos is, aki számára mindennel együtt vonzó. Felszínesség az lenne, ha csak a külsőségek miatt lenne vele. De ugye attól, hogy valaki nem ronda, még nem jelenti, hogy ne lehet egy kedves, normális ember megfelelő belső értékekkel.

2022. jún. 24. 22:31
 39/74 anonim ***** válasza:
83%
Inkább maradok egyedül.
2022. jún. 24. 22:34
 40/74 A kérdező kommentje:
Igen, náluk. Engem nem érdekel a külső, mert nem vagyok felszínes.
2022. jún. 24. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!