Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok gyakoris nők?
Aki nem ért veletek egyet az mindjárt "ostoba" , "troll", "szar" , "idióta" .
A külső nem egy érték. Visszaverjük a fényt. Akinek ez számít, az igenis felszínes.
""Egyik sem."
Újabb felszínes ember detektálva."
És mégis miért? mert nem választjuk a ronda és csóró pasit?
Remélem, te is rondra nőkre ugrasz. idióta!
"Tehát nem számít neked a belső, ha valaki csúnya, és nincs pénze, gratulálok a felszínes hozzáálláshoz!"
ELtaláltad. AKi nem vonz fizikailag, azzal nem fog öszzejönni, te igen ostoba!
51
Azért vagy egy ostoba troll, mert megvetően beszélsz egy olyan jelenségről, ami értinti az emberek elsöprő többségét. Szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Na most akkor ki az intoleráns, ítélkező troll, aki mindenkit lenéz, ha nem úgy gondolkodik, mint ő? Nos?
Amúgy egyetértünk, a külső nem érték. A rossz külső viszont hátrány. Olyan, mint mondjuk a beszéd. Nem azért vagyok a pasimmal, mert képes beszélni, de ha nem lenne képes rá, akkor nyilván a kapcsolat sem működne. Na ilyesmi a helyzet a külsővel.
"Olyan nővel voltam aki orbitálisan elhízott és csúnya pattanásos arcú volt."
Én viszont nem vagyok. Szóval nem vagyok rászorulva egy rondaságra, aki ráadásul belsőre is taszító.
Mondja ezt az, aki így nyilatkozik a volt csajáról: "brutálisan elhízott csúnya arcú".
*taps taps*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!