Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a férfiak hogy az átlagos nőknek elszàlltak az igényeik, miért mik a nők igényei manapság és régen nem volt ekkora igények?
Aránylag kevés nő társkeresőzik. A Tinderen pl 3x több férfi van, szóval nem tudom, miről beszélnek, akik az internetet teszik felelőssé a saját sikertelenségükért. A nők elsöprő többsége NINCS fenn társkeresőkön, mert nem annyira felszínes.
Amúgy sem vágom, hogy min oszt vagy szoroz az, hogy én hottentotta férfiakkal is tudok ismerkedni??? Ha nincs a közelemben, akkor úgyis minimális eséllyel lesz belőle kapcsolat vagy szex. Komolyan elborzaszt az itteniek logikátlansága....
21-es:
És ha egy nőnek van esélye egy nyelvetekkel élve chadnél, vagy alfánál az miért baj? Tehát ő is a legjobbat válassza ki lehetőségeihez mérten, ahogy te is tennéd ha mondjuk mindenképp volna esélyed topmodellnél.
Egyébként én még nem hallottam ilyen "minden férfi disznó" szöveget nőtársaimtól, egyik sem élt át ilyen felültetős élményt. Miért kell a modern világban az ellentét gonosz legyen? Miért akarod mindenáron a szép és helyes arcú pasikat főgonosznak beállítani?
Nem mindenki él vissza a másik bizalmával csak azért, mert amúgy átlagon felüli szépség.
"mindenáron a szép és helyes arcú pasikat főgonosznak beállítani?"
Mikor tettem én ilyet? De tény, hogy a legtöbb nem fog megállapodni egy átlag csajnál, ha megdughat könnyedén még 500-at...
és nem az a baj, hogy a nők őket választják, hanem az hogy önmaguknak hazudnak, hogy ők hosszú távú kapcsolatban gondolkodnak, de annyi logikája/önkritikája nincs a legtöbbnek, hogy rájöjjön, hogy az extrém jóképűnek csak ürítésre kell semmi másra.
De látom megjöttek a lepontozók is, érdekes ha azt írom, ami az alap "dogma" akkor mindig 100%-ot kapok... :D
Szóval a nők igényei sehol sincsenek, mindegyik kedves, aranyos, csak a férfiak rohadt bunkók, főleg az incelek. Mindenki menjen pszichológushoz és amúgy is minden mindig rendben van. Főleg ebben az országban! Éljen!
Kicsit tovább lehetne látni a “dugason” túl is.
" annyi logikája/önkritikája nincs a legtöbbnek, hogy rájöjjön, hogy az extrém jóképűnek csak ürítésre kell semmi másra."
A párom számomra egyértelműen extrém jóképű, és nem ürítésre kellek neki.
"Mikor tettem én ilyet? De tény, hogy a legtöbb nem fog megállapodni egy átlag csajnál, ha megdughat könnyedén még 500-at..."
Ez a te értékrended, amit kivetítesz másokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!