Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják azt a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt a férfiak hogy az átlagos nőknek elszàlltak az igényeik, miért mik a nők igényei manapság és régen nem volt ekkora igények?

Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 09:28
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
22%
20-as: kár hogy ez nem igaz. Férfiként tisztában vagyok vele, hogy melyik nőknél lehet esélyem, akár hosszú távra akár csak alkalmi kapcsolatra. A topmodellek nem tartoznak azok közé a nők közé akiket érdekelhetnék. A nők társkeresőn viszont csak a legjobb férfiakat választják ki, és a legjobb férfiak nyilván a közepes, átlagos és a legjobb csajokat is ugyanúgy megfektetik, mert nekik igazából mindegy. Sőt ha nagyon ráfanyalodnak még a rusnáykkal is egy-egy menetre összeállnak. Persze mindegyiket otthagyják utána a francba és ekkor jön elő a nőkből a tipikus: "minden férfi disznó szöveg". Holott ha a saját szintjükön keresgéltek volna, lehet már lenne egy normális párkapcsolatuk.
2022. jún. 23. 12:22
 22/41 anonim ***** válasza:
76%

Aránylag kevés nő társkeresőzik. A Tinderen pl 3x több férfi van, szóval nem tudom, miről beszélnek, akik az internetet teszik felelőssé a saját sikertelenségükért. A nők elsöprő többsége NINCS fenn társkeresőkön, mert nem annyira felszínes.

Amúgy sem vágom, hogy min oszt vagy szoroz az, hogy én hottentotta férfiakkal is tudok ismerkedni??? Ha nincs a közelemben, akkor úgyis minimális eséllyel lesz belőle kapcsolat vagy szex. Komolyan elborzaszt az itteniek logikátlansága....

2022. jún. 23. 12:25
 23/41 anonim ***** válasza:
76%

21-es:

És ha egy nőnek van esélye egy nyelvetekkel élve chadnél, vagy alfánál az miért baj? Tehát ő is a legjobbat válassza ki lehetőségeihez mérten, ahogy te is tennéd ha mondjuk mindenképp volna esélyed topmodellnél.

Egyébként én még nem hallottam ilyen "minden férfi disznó" szöveget nőtársaimtól, egyik sem élt át ilyen felültetős élményt. Miért kell a modern világban az ellentét gonosz legyen? Miért akarod mindenáron a szép és helyes arcú pasikat főgonosznak beállítani?

Nem mindenki él vissza a másik bizalmával csak azért, mert amúgy átlagon felüli szépség.

2022. jún. 23. 12:26
 24/41 anonim ***** válasza:
20%
Nekem az átlag vagy az átlag alatti nők jönnek be. Kivagyok a topmodellekről. Sorry, ez van!
2022. jún. 23. 12:27
 25/41 anonim ***** válasza:
21%

"mindenáron a szép és helyes arcú pasikat főgonosznak beállítani?"

Mikor tettem én ilyet? De tény, hogy a legtöbb nem fog megállapodni egy átlag csajnál, ha megdughat könnyedén még 500-at...

és nem az a baj, hogy a nők őket választják, hanem az hogy önmaguknak hazudnak, hogy ők hosszú távú kapcsolatban gondolkodnak, de annyi logikája/önkritikája nincs a legtöbbnek, hogy rájöjjön, hogy az extrém jóképűnek csak ürítésre kell semmi másra.

2022. jún. 23. 12:28
 26/41 anonim ***** válasza:
9%

De látom megjöttek a lepontozók is, érdekes ha azt írom, ami az alap "dogma" akkor mindig 100%-ot kapok... :D

Szóval a nők igényei sehol sincsenek, mindegyik kedves, aranyos, csak a férfiak rohadt bunkók, főleg az incelek. Mindenki menjen pszichológushoz és amúgy is minden mindig rendben van. Főleg ebben az országban! Éljen!

2022. jún. 23. 12:30
 27/41 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit tovább lehetne látni a “dugason” túl is.

2022. jún. 23. 12:33
 28/41 anonim ***** válasza:
16%
Elszálltak az igények, mindenki Mr. Tökéletest várja, hála az internet és a média "áldásos" hatásának. Aki nem esik a TOP10-be, annak tönkre van az önbecsülése, legyen az férfi vagy nő. Egy piaccá alakult az egész, ahol nem az embert nézik, hanem hogy milyenek az adottságok, a körülmények és a teljesítmény. Ezzel olyan szinten megosztják az embereket, hogy aki nem esik bele a pikszisbe, az könnyen az alkohol vagy a gyógyszerek után nyúl. Ha ez társadalmilag elfogadottá vált, az azt jelenti, hogy nagyon mélyre süllyedtünk. Esélyt sem adni valakinek, csak azért, mert nem tökéletes, ezt már nettó a kirekesztés és gonoszság kategóriája. Erről csak azok tehetnek, akik ezt sugallják és elhiszik hogy ez a normális.
2022. jún. 23. 13:04
 29/41 anonim ***** válasza:
93%

" annyi logikája/önkritikája nincs a legtöbbnek, hogy rájöjjön, hogy az extrém jóképűnek csak ürítésre kell semmi másra."

A párom számomra egyértelműen extrém jóképű, és nem ürítésre kellek neki.

2022. jún. 23. 13:08
 30/41 anonim ***** válasza:
94%

"Mikor tettem én ilyet? De tény, hogy a legtöbb nem fog megállapodni egy átlag csajnál, ha megdughat könnyedén még 500-at..."

Ez a te értékrended, amit kivetítesz másokra.

2022. jún. 23. 13:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!