Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban olyan bonyolult a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban olyan bonyolult a társkeresés mint ahogy látom?

Figyelt kérdés
Kívülről azt látom hogy emberek beszélnek egymással aztán összejönnek, én meg nem értem az egésznek a menetét. Meg annyi mindennek kell megfelelni! 22 éves vagyok de lemondtam a dologról, érdektelenné vált és nem akarok beengedni senkit sem a privát szférámba. Szimplán csak egyedül akarok lenni. 22/f
2022. jún. 23. 01:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

„lemondtam a dologról, érdektelenné vált”

Ezt a kérdést is azért írtad, mert nem érdekel... 🤣😂😂🤣 látom mennyire nem érdekel.

Majd akkor szólj, ha már ki vagy gyúrva végre, van valami jövőképed, és talán.már beszélgettél nőkkel valami többről, mint hogy milyen napja volt...

2022. jún. 23. 14:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Amúgy barátságaim voltak a múltban, egész mélyek szerintem. Azok jöttek maguktól nem én kerestem őket, kapcsolati téren sosem volt ilyen. Amúgy azért mondtam le legfőképpen mert egészségkárosult vagyok és egy iylennel mint én nem lehet jövőt tervezni szerintem, tinikorban meg nem menő az ilyennel együtt lenni, szóval 14 felett már lemondtam róla. Csak leakartam ezeket írni valahová ahol látják mások is.
2022. jún. 23. 21:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Egy időben a nőket is gyűlöltem, de egy havercsaj sikeresen rákontrázott úgy a meggyőződéseimre hogy már kevesebb gyűlöletet érzek.
2022. jún. 23. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!