Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban olyan bonyolult a társkeresés mint ahogy látom?
Igen, nagyon sok mindennek kell működnie és sok mindennek kell megfelelni. Lehet úgy is kapcsolatot kezdeni, hogy randiztok pár alkalommal és akkor kimondjátok, hogy innentől ti együtt vagytok és egy párt alkottok. Lehet úgy is, hogy már szerelmesek vagytok egymásba és együtt megpróbáltok boldogok lenni. Nagyon sokféle módja és lehetősége van. Nincs igazából két egyforma kapcsolat.
Érzelmi, szexuális és szellemi síkon is kell működnie a dolognak, hogy egy kapcsolat jó legyen.
Voltál már szerelmes vagy soha nem volt még kapcsolatod?
Nem bonyolult az, az első arany szabály hogy ne hallgass a nőkre ha csajozási tanácsokra vagy kíváncsi. Tanácsos ilyen kérdéseknél kérni hogy írjátok oda a nemeteket, ahol lent egy "N" látsz el se olvasd.
Gondolom te is ilyen rendes, kedves, romantikus srác vagy és így közeledtél, na itt a hiba. Emlékszem régen gimibe én és haver nyomultunk egy csajra aki mindkettőnknek bejött. Haver kedves volt vele, vitte fagyizni, meghallgatta a lelki gondjait, én meg kb végig szemtelen voltam vele, tojtam a fejére, mint egy kutyát úgy kezeltem. Szerintem kitalálhatod melyikünk zsákolt a végén.
A nők érzelmi alapon működnek, ami egy tudat alatti dolog, amivel nincsenek is teljesen tisztában. Tehát dumálsz egy csajjal, akkor szépen elfogja mondani a rendes, normális, romantikus stb stb sablon szöveget (amiket itt is olvashatsz), mert így gondolja a fejében. Akik itt is ezeket írják, nem hazudnak, mert ők tényleg ésszel ezt gondolják. Viszont ha találkozik egy úgymond rosszfiúval, ott kapcsol be a tudat alatti, és szétrakja a lábát, nem tudatosan, hanem ösztönből. Ez a nyitja.
Teljesen oké, hogy nem akarsz még párkapcsolatot.
Tök jó, hogy tudod magadról, hogy erre nem állsz készen most.
Ez nem kérdés , ez kinyilatkoztatás.
Milyen visszacsatolást vàrsz erre?
Nem bonyolult. Címed s rangod legyen. Meg szép, vonzó orcád.
30F/ispán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!