Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a nők ne barátként kezeljenek?
Gondolok itt arra, hogy mindig megkapom azt, hogy milyen aranyos vagyok. Na én itt már mindig tudom, hogy ebből semmi nem lesz. Barátzóna. Hogy kerüljem ezt el? Legyek bunkóbb? Az nem én lennék, én szeretek kedves és figyelmes lenni, márpedig úgy tűnik, ez az én korosztályomban nem valami nagy divat. Min változtassak? 30hoz közeli kollégáim meg sorra mondják, hogy hozzád egy kedves aranyos lány illik, de ilyet sosem fogok találni, úgy érzem.
22F
Ne várj semmilyen aranyos lányra, amit a kollégák jósolnak neked és te be is kajálod, aztán mégis egyedül hajtod le a fejed éjszakánként. Inkább kezdj el művelődni és olvasgasd kicsit a kövi oldalt.
Hasonlóan érzem magam én is. :) Sajnos vagy nem sajnos én nem vagyok bunkó ember, tudok úgy viselkedni de ahhoz azt ki kell hozni belőlem viszont alapjában véve kedves, humoros, közvetlen, nyitott, vidám embernek tartom/tartanak engem. Viszont többségében egyből barátzóna, persze cukika, kedves, aranyos, egy főnyeremény de ha az utolsó férfi lennék a Földön se jönne össze velem kategóriába kapom a besorolást. Szóval kérdező én együttérzek veled mert velem is ez történik. Nem vagyok egy adonisz de bőven ütöm az átlag vagy afölötti szintet, emellett igényes vagyok magamra, dolgozom, építem a jövőt és céltudason megyek előre. Mégis a környezetemben olyan pasikkal jönnek össze a nők akik ápolatlanok, cél = 0, munka nincs, végzettség sincs és csak napról napra éli az életét. Én most nem akarom itt elítélni a nőket meg hibáztatni őket, de valahogy elég sokszor azt érzem, hogy fordítva működnek a dolgok.
21F
"Legyek bunkóbb? Az nem én lennék, én szeretek kedves és figyelmes lenni, márpedig úgy tűnik, ez az én korosztályomban nem valami nagy divat."
Mintha tökéletesen az egyik 25 éves szűz haverom hallanám, aki folyamatosan panaszkodik, de egy tanácsot sem fogad meg! :D Igen, legyél bunkóbb. A társkeresés nem egy tündérmese, hogy ha te kedves és aranyos vagy, akkor biztimizti találsz egy szupcsi csajt. Ez a gondolkodás kb. olyan, mintha a politikáról azt hinnéd, hogy a politikusok nem lopnak és mind tök jó fejek.
Amúgy nagy nehezen megfogadott egy tanácsot a srác: Nem kapásból írt vissza tinderen a lányoknak és néha csipkelődött egy picit. Tádám, 1 hónap alatt 2 randit hozott össze. (Előtte egész életében ennyit.)
De miért kell bunkónak lenni, flegmában, játszadozni, leszarom stílusban beszélni egy nővel, hogy felkeltsd az érdeklődését? Tényleg ez az imponáló akkor? Ettől válik egy férfi igazán vonzóvá a nő szemében? Mert ha ez így van akkor elég gáz.
Én nem fogok játszadozni és belemenni egy értelmetlen játékba a nővel, hogy majd talán, neadjisten néhány hónap alatt eljutok oda, hogy megismerjen személyesen és még akkor is olyan labilis lesz az ő gondolkodásmódja, hogy inkább menekülök előle.
Ha játszadozni szeretnék akkor veszek egy macskát.
#7: A legtöbb lánynál: Igen. Nem véletlen az, hogy mindig a kedves és aranyos srácok panaszkodnak, hogy nem megy nekik a csajozás vagy nem érdeklődnek irántuk. Hány olyan kérdést láttál, ahol egy bunkó srác panaszkodott, hogy a stílusa miatt nem kell senkinek?
A legtöbb embernek és a legtöbb nőnek elég labilis az érzelmi világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!