Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy a nők ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a nők ne barátként kezeljenek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy mindig megkapom azt, hogy milyen aranyos vagyok. Na én itt már mindig tudom, hogy ebből semmi nem lesz. Barátzóna. Hogy kerüljem ezt el? Legyek bunkóbb? Az nem én lennék, én szeretek kedves és figyelmes lenni, márpedig úgy tűnik, ez az én korosztályomban nem valami nagy divat. Min változtassak? 30hoz közeli kollégáim meg sorra mondják, hogy hozzád egy kedves aranyos lány illik, de ilyet sosem fogok találni, úgy érzem.

22F

2018. márc. 25. 23:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Miért kellene egy nővel bunkón viselkedni???
2018. márc. 26. 11:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj sracok ne.... Nem kell bunko lenni, csak tokosnek.

Nezi vki a tronok harcat? Jorah Mormont lehozna a csillagokat is Daenerysnek, de nem tudja benne felcsiholni a tuzet. Nincs benne semm plusz, izgalmas, nem egy onallo entitas. Daario mar be tudott jutni Daeny agyaba, mert van benne pajkossag. O is mindent megtenne erte, de neki van fellepese, kicsit huzza a nok agyat. Viszont a szivet Jon szerezte meg, aki tenyleg egy onjaro gep, nem esett hanyatt a notol, parszor ellentmondott neki. Viszont!!! Es ez a lenyeg, o az ellenkezest nem a pua szakkor miatt csinalta, hanem mert ez volt a sajat meggyozodese. Hu volt a sajat elveihez, es ez a belso ero vonzotta Daenyt meg annak ellenere is, hogy kezdetben volt okuk egymast utalni es testileg amugy nem volt pont az esete ("too little for me"). Ezt gondoljatok vegig, hogy a Jorah-Daario-Jon tengelyen hol helyezkedtek el. Youtubeon van errol egy tok jo video, asszem charisma on command a csatorna neve, nezzetek meg. Nem bunkonak kell lenni, hanem hatarozottnak. Akinek nincs meg ez a belso ereje az lesz bunko, mert a cukisagnal meg az is jobb.

2018. márc. 26. 12:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Vetettel egy pillantast zeusra? Hogy tetszett? Ugye, hogy nagyon jo!
2018. márc. 27. 15:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezek a válaszok, istenem...ide jutottunk..
2018. ápr. 11. 07:02
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
#12 A valóságban Daenerys csak Khal Drogóba tudott volna beleszeretni azok közül, akiknek a sorozatban megvolt.
2018. ápr. 11. 07:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem nézek trónokharcát, de érdekelne ez a dolog :# Más filmből nem tudtok példát? :D
2018. ápr. 11. 16:24
 17/18 anonim ***** válasza:

#15 Én Khal Drogoval nem szoktam kalkulálni, az elégé tiniszerelem volt. :) Olyan totálisan belezúgós, nem tisztán látós. Szerintem az inkább egy tiszta szívű rajongás volt.

Ez az a videó, amiről beszéltem. Talán a sorozat ismerete nélkül is érthető.

https://www.youtube.com/watch?v=NzdMrTRplLg

2018. ápr. 11. 16:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, azóta egy kicsit csiszoltam a határozottsàgomon, és igazából jobban is érzem magam. Azóta pedig lett egy gyönyörű barátnőm is. :)
2019. ápr. 18. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!