Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan pasival, akinek az egész családja jobban van, az exével?
Ismerkedem egy pasival és annak a húga legjobb baráti kapcsolatban van vele, az anyja is oda van érte, és még az öccse is védelmezi ha kell.
Egy ilyen pasival összejönnétek?
Állítása szerint mondta hogy ne foglalkozzanak vele bár ki tudja ez mennyire igaz, mert ha a húga legjobb barátja, és az anyja is szereti hivogatni hogy mi van az élettével ez nekem elég fura, így nem tudom érdemes-e bele vágni.
Mert több évet éltek együtt és ő elötte nem is volt más nője, és nem tudja igazából hogy kell exekkel bánni, és hogyan egy új nővel.
Nem
Csak ha olyan vagy, hogy te is jóban tudsz vele lenni.
Te most a pasassal akarsz kapcsolatot vagy a szüleivel és a hugával?
Nem.Inkább arról van szó,hogy nem vagy önálló,hanem mindig valamihez igazodni akarsz.A szülőkhöz,a hugához,a kitudjakihez.
Majd azok eldöntik helyetted,hogy te mit akarj,és kivel akarj bármit is csinálni.
Ugyhogy mindig,mielőtt valakivel összejössz,bizonyosodj meg,hogy a rokonság ,a szomszéd,stb szeret e majd téged.
Nem.Hagyd egyelőre a családot.Ne hagyd ,hogy valakik a boldogulásod közé álljanak.Ez olyan,mint amikor valaki autóshifi cuccot vesz,de nincs kocsija.
Induljunk ki az én helyzetemből.F vagyok.A páromnak csak az anyja él.Egy megátalkodott vén banya,aki az egyik lányától csak kér,a másiknak csak ad.
Minimálisra redukáltuk a találkozást.Nagyjából évi 2re.Nem én kértem így,hanem mindketten ezt tartjuk helyénvalónak.Az én szüleimet kenyérre lehet kenni,ezért a bnőm szívesen megy hozzájuk,sőt a muternak is segít befőzésben,kertészkedésben.Én az ég világon semmit se tettem,csak hagytam,hogy normális,spontán módon alakuljanak a dolgok.
Nincs kényszer,nincs fájdalom.Mi egymásért vagyunk,nem másokért!
Én csak biztatni akarlak abban,hogy van lehetőség,ha egy olyan társat találsz,akivel egy húron vagytok.
8#voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!