Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire "kell" ahhoz rondának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "kell" ahhoz rondának lenni, hogy egy nő se akarjon még csak az emberre sem nézni?

Figyelt kérdés

Egyáltalán lehet taszító annyira egy férfi, hogy egyetlen nő számára se legyen vonzó? És itt most nem arra gondolok, hogy büdös ő/a szája, vagy igénytelen az öltözködése, egyszerűen a látványra értem.

(Személyes tapasztalatom, hogy undorodnak tőlem, válaszokat viszont sosem kapok, hogy miért, pedig abból fejlődhetnék. Mielőtt megkapnám, nincsenek nagy igényeim, nem vagyok válogatós, jó ideje már csak az érdekel, hogy a másik ember értelmes és normális legyen, de lassan már oda süllyedek, hogy az se baj, ha kecske, csak kedvesen mekegjen... :D )

30F

2022. jún. 21. 21:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Üdv a 21. században. Nem kell undorítóan ocsmánynak lenned ahhoz hogy levegőnek nézzenek, elég ha átlagos vagy, nincs benned semmi extra kiemelkedő!

Ez egyre durvább lesz csak, főleg az online társkeresés miatt. Miért foglalkozzanak veled a nők, amikor két 2 perc alatt van match gigamenőultrabrutál jóképű (és még lehet, hogy gazdag is) sráccal?

Ráadásul a telefonjuk azonnal a rendelkezésükre áll.

Ajánlom figyelmedbe ezt a videót:

[link]

Röviden: a srác 16 ezer profilt lapozott át, 7800-at lájkolt, ebből lett 290 match és ebből mindössze 3 randi jött össze neki, semmi más.

Esélytelen manapság ismerkedni és fölösleges próbálkozni. Még akkor sem biztos a siker ha a csaj kezdeményez nálad (velem megtörtén, elég durva)...

2022. jún. 21. 22:31
 12/17 anonim ***** válasza:

11

A Tinderen 3x több férfi van, mint nő... Még jó, hogy nehéz ismerkedni. Ezért kell élőben próbálkozni.

2022. jún. 21. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
A legtöbbször nem a külsőn múlik a folyamatos sikertelenség, hanem a viselkedésen.
2022. jún. 21. 22:42
 14/17 A kérdező kommentje:

#11 Ismerős nő, velem egyidős, brahiból regisztrált egy társkeresőre, velem egyszerre. Okos, kedves, viszont nem éppen egy nőideál (önmaga elmondása szerint sem). 1 óra alatt (!) 300 párja lett (pedig válogatott rendesen), amiből a fele ráírt és abból 10 már aznapra randira hívta, úgy, hogy a legrosszabb képeit válogatta össze és egy k*rva szót nem írt magáról a bemutatkozás részbe.

Én azóta (1 hét) egyetlen partnert "kaptam", akire amikor ráírtam egy képén látott dologra reflektálva, azonnal törölte a kapcsolódást.

És ne érezzem magamat szarul... :)

2022. jún. 21. 22:58
 15/17 anonim ***** válasza:
96%

Pedig simán vannak olyan férfiak, akiket totál leszarnak a nők.

Az ilyenek szokták az első nőt feleségül venni, aki szóba áll velük.

2022. jún. 21. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#14: Ezeket a társkeresőket el kell engedni, ha nem akarod, hogy porig alázzák az önbecsülésedet / önbizalmadat.
2022. jún. 22. 08:11
 17/17 anonim ***** válasza:
170 centi alatt erősen romlanak a férfiak esélyei. Amúgy ha rosszak, akkor a fogakat meg kell csináltatni, normálisan fel kell öltözni, ha az áll nagyon csapott, arra van plasztikai műtét. Én ezeket vettem észre, hogy férfiaknál ezek a külső tulajdonságok a kritikusak. A relatíve alacsonyság viszont nem kizáró ok, csak mellette a többinek rendben kell lenni. Alacsony+arcot érintő hiba+rossz fogak, na ez a kombó lehet az, akire Te gondolsz.
2022. jún. 22. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!