Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "kell" ahhoz rondának lenni, hogy egy nő se akarjon még csak az emberre sem nézni?
Egyáltalán lehet taszító annyira egy férfi, hogy egyetlen nő számára se legyen vonzó? És itt most nem arra gondolok, hogy büdös ő/a szája, vagy igénytelen az öltözködése, egyszerűen a látványra értem.
(Személyes tapasztalatom, hogy undorodnak tőlem, válaszokat viszont sosem kapok, hogy miért, pedig abból fejlődhetnék. Mielőtt megkapnám, nincsenek nagy igényeim, nem vagyok válogatós, jó ideje már csak az érdekel, hogy a másik ember értelmes és normális legyen, de lassan már oda süllyedek, hogy az se baj, ha kecske, csak kedvesen mekegjen... :D )
30F

Én személy szerint nem hiszek abban, hogy lenne olyan csúnya ember aki senkinek se kell.
Szimplán nem találkoznak az igények, vagy nem vagy jó helyen és időben.
Annyiféle embernek van párja...
Kövérnek, soványnak, egészségesnek, betegnek, stb.
Neked is lehet.

Tőlem 123 kg-osn undorodtak. Rám se néztek. Most 82 kg-osan, izmosan (185 centihez) olyan kommenteket kapok, hogy nagyon jó az alakom.
Szóval ha már szétfolyik a tested, akkor az alapjáraton elég az undorhoz.

8
Értelek... Sok összetevős dolog, és az egyik szempont nyilván a kinézet. Én nem gondolom, hogy ép, egészséges emberek közt van az a szint, ahol már konkrétan senkinek sem kellenek. (Mert oké, deformált, fogyatékkal élő, obez személyekről nyilván extrém nehezen, vagy egyéltalán nem találnak párt.)
A kérdés inkább az, hogy egy bizonyos szint alatt (és most úgy férfiakról, mint nőkről beszélek), képes-e az ember közös vonzalom alapuló kapcsolatot kialakítani? Mert tessék-lássék, csak legyen már valaki dolgok összejöhetnek, de nem tudom, ezek mennyire kielégítőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!