Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van arra hogy megint olyan barátom lesz, aki rajongásig imád, hűséges, nem les nőket, el akar venni?
Figyelt kérdés
Nem merek ez miatt szakítani, mert félek, csak siratnám, mert 10 pontos es Engem szeret2022. jún. 21. 14:37
41/44 anonim válasza:
Dettó.
És akartam neki érdemben válaszolni, mivel voltam ilyen helyzetben.
De menthetetlen, hatalmas a gond a fejébe, így fölösleges....
42/44 anonim válasza:
Egy drogos aranyifjúnál 5%-kal jobbat találni alapból nem lenne nagy mutatvány. Csak ugye az ő preferenciarendszere elég érdekes. Ő ugyanilyen csábos aranyifjút szeretne, csak nem drogosban és majd akkor akarjon gyereket, amikor ő. De ő sem tudja, ő mikor szeretne. Vagy hogy szeretne-e egyáltalán. Így nehéz lesz.
43/44 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy minden áldott nap itt nyekeregsz a selejtes baromagyú drogos hapsid miatt.
44/44 anonim válasza:
Állítsd döntés elé, és hagyd rá a dolgot. A továbbiakon ráérsz agyalni majd... úgyis hosszú idő leesz, míg feldolgozod.
Amúgy egyetértek veled, és a hozzászólókkal. A kábszi/függőségek minden esetben kizáró ok. Lehet bármennyire jó ember amúgy...
A jövőben majd mindenképp figyelj rá, hogy ne a tökéletest keressed, mert olyan nincs, hanem inkább azt, akivel elfogadhatóak a kompromisszumok. A kábszi nem egy elfogadható kompromisszum... sok más a felsoroltak közül viszont nem feltétele a boldog párkapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!