Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora esély van arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esély van arra hogy megint olyan barátom lesz, aki rajongásig imád, hűséges, nem les nőket, el akar venni?

Figyelt kérdés
Nem merek ez miatt szakítani, mert félek, csak siratnám, mert 10 pontos es Engem szeret

2022. jún. 21. 14:37
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
95%

"fegyveres és gyilkolos kikepzesekre jár, tanit női önvédelemre, jatekosan is lehet vele bunyózni, csikizőzni"

Az tökjó, hogy drogos és fegyvert is vesz a kezébe. Gyilkolós...? Csikizőzni is lehet vele? Azta!!! Te valami kislány vagy?

"Családot is lehet rá alapozni, családcentrikus, gyerekekkel egyutt játszik es szivbol őszinten nevet, ő is egy nagy gyerek :)"

Családot egy drogosra simán, persze. Majd sokat fogsz te a gyerekeddel együtt szívből, őszintén nevetni, amikor egy drogosnak szültél.

Te tényleg nem vagy normális. Szerintem menj hozzá.

2022. jún. 21. 15:08
 12/44 A kérdező kommentje:

Nem most lenne csalad nagy ész. Még élünk. En sem akarnék még otthon ulni egy gyerekkel, meg jatszótereken dekkolni.

Fel sem merek nézni a tarskeresore ugy őszintén.

Szakítás van.

Ő azt mondta értem a legvéksőkig is küzdeni fog, ki akar békülni ahogy eddig, de próbálok erős maradni.

Nem tudom "felkothetem e magam" tulajdonkeppen azzal, hogy elhagyom.

2022. jún. 21. 15:14
 13/44 anonim ***** válasza:
94%

Ja én vagyok a nagy ész, mert 5 év múlva is drogos lesz a drogos faszid? Bocsika.

Még éltek, aha. Ja te vagy ez megint, aki "még" él, akinek aranyifjú a pasija és valszeg soha nem fog akarni gyereket? És ezen lamentálsz hónapok óta, maradjon-e a hájlájf vénségetekre, hogy még mindig a jövés-menés vagy elhagyod ezt a 10 pontos aranyembert / úgyis lecserél pár év múlva, ahogy te szoktál fogalmazni és akkor egyedül öregszel meg.

Sokkal több eszed nem lett anyám!

2022. jún. 21. 15:17
 14/44 anonim ***** válasza:
93%
A "figyelj b.zdmeg,ne drogozz" nem játszik?
2022. jún. 21. 15:23
 15/44 A kérdező kommentje:

Nem lwcserel. El akar venni.

A drog miatt miert osztogattok amugy amikor leirtam hogy szakitas van drog miatt? Vagy valami nem érthető??

2022. jún. 21. 15:23
 16/44 A kérdező kommentje:

"csak" alkalmi.

A mellékhatasai viszont nem.

2022. jún. 21. 15:26
 17/44 anonim ***** válasza:
94%

Akkor szakíts, lépj tovább. A 10 pontos pasid egy selejt, semmire nem alkalmas, legfőképp családalapításra nem. Ne sajnáld.

Ezt akartad olvasni?

Szívesen.

2022. jún. 21. 15:27
 18/44 A kérdező kommentje:

Társkeresés a kérdés a mostanihoz viszonyitva. Van még egy ilyen ember egyaltalán a földön, csak drog nelkul?

Alkalmas mindenre. Csalad eseten nem drogozna.hal eg gyerekkel nem nyaggat. Egyikunknek se hiányzik, majd kesobb csak.

2022. jún. 21. 15:30
 19/44 anonim ***** válasza:
94%
Van, igen. Lehet gyilkolós képzésre nem jár, de nem drogozik. Az már jó lehet?
2022. jún. 21. 15:38
 20/44 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok akik hűségesek nem lesnek nőket és tudnak szeretni rajongani es csak egy létezik nekik?
2022. jún. 21. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!