Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van arra hogy megint olyan barátom lesz, aki rajongásig imád, hűséges, nem les nőket, el akar venni?
33 nem bűnöző. Legálisan jár kiképzésekre, a kiképzők is legálin működnek, mindene legalis.
34 az élet a tul hosszu
Drog elviszi a vegtelen penzt is
Allj tovabb
Szerintem szakíts vele. Leírod hogy van-e ugyanilyen csak drog nélkül. Nekem úgy tűnik az első adandó alkalommal amikor egy ilyennel szembe találnád magad , már tovább mennél , mert az kicsivel jobb , te meg gondolom a legjobbat érdemled. Ha nem érzed azt hogy a legjobbal vagy , akkor kár erőltetni az egészet. Ha nekem a csajom ilyeneket írna ki gyakorira hogy talál-e jobbat kicsivel, akkor szeretném tudni és biztos kidobnám. Arra meg reagálva hogy a mai férfiakkal komoly gond van... igen vannak akikkel igen , ugyanúgy sok nővel is , tapasztalatból is mondom. Pl vannak olyan nők akik csak azon gondolkodnak hogy a jelenlegi párjuktól talál-e egy 5%-al jobbat mert neki az jár. Ugyan ...
Ez a legnagyobb gond ebbe a mai világba , hogy az emberek úgy gondolkodnak a párcseréről mint az alsónadrág cseréről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!