Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van arra hogy megint olyan barátom lesz, aki rajongásig imád, hűséges, nem les nőket, el akar venni?
Mi az, hogy "megint"????
Ha most ilyen barátod van, miért akarsz szakítani?
Ha ilyen barátod van, és eldobod magadtól, meg is érdemled, hogy sose legyen hasonló!
10 pontos? Te csináltad a skálát?
Miért akarsz akkor szakítani?
Alkalmi drogozik(nem függő)de elég durva a mellekhatasa aminek ÉN iszom a levét, mert rajtam tölti ki.
Már lejatszottuk azt kb 5 ször, hogy bocsássakmegsohatöbbetgyerevissza, ugy hatodjára már "kapa".
Egy ilyen ember nálad a 10 pontos?????
Fordulj pszichológushoz!
Ja drogos és szerinted 10 pontos? Mert? Szép a szeme?
Ennél csak jobbat találsz.
1 huseges, monogám, el is utasitja a másik nem közeledesét is
2.rajongasig imád engem
3. Tenyerén hordoz, abszokut önzetlen
4.karriert épitett, tisztelt elismert mégsem öreg
5. Élmény vele az élet, még kocsiban is tudok vele bulizni, határok nélkul bármibe fejest lehet vele ugrani
6.fegyveres és gyilkolos kikepzesekre jár, tanit női önvédelemre, jatekosan is lehet vele bunyózni, csikizőzni
7.190 mag és irtó helyes
8. Családot is lehet rá alapozni, családcentrikus, gyerekekkel egyutt játszik es szivbol őszinten nevet, ő is egy nagy gyerek :)
9. Komolyak a szábdékai feleségül akar venni, maximálisan összetarto, a magánéletunket sebkinek soha melypontoknál sem beszéli ki senkinek, és büszke rám nagyon
10. Szeretem őt és ő is engem
Focit pedig versenyszinten nyomta
Es amikor focizik gyerekekkel is el vagyok ájulva, csak attol is ahogyan mozog.
Van még jópár plusz pontja is.
Pl ahogyan vezet, amilyen kocsija van, amilyen a zenei stilusa, könyveket OLVAS, magas körökben is rengeteg a baratja, mindent elintéz kaocsolatrendszerekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!