Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiakról és nőkről, akik azért hogy párjuk legyen lejjebb adják az igényeket?

Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 06:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

A valósághoz igazodó döntést hozó férfiak.

Ha nem telik lazacra, jó nekem a csirkemell. Nem várok addig, amíg megengedhetem magamnak a lazacétrendet, mert akkor éhendöglök.

Ennyi a véleményem.

2022. jún. 20. 08:38
 12/22 anonim ***** válasza:
22%
Az, hogy egyedül életképtelenek. Kapcsolatfüggőség.
2022. jún. 20. 09:08
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Csak azért olyannal vagy, aki mem jön be, hogy ne légy egyedül? 😃 😂

Akkor te még nem vagy érett.

Inkább lennék egyedül mint csak azért legyek valakivel hogy ne legyek egyedül... Az leépítő, fusztráltságot okoz, egy idő után unalmas, kellemetlen... ráadásul vesztegeted a másik fél idejét, hazudsz neki, átvered...ami nem szép, aztán félhetsz hogy a karma visszaadja😃

2022. jún. 20. 09:11
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy 🛷
2022. jún. 20. 09:13
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Gyengék, kapcsolatfüggők, selejtek. Ezek álszentek s hazugok. Szikláról lökni valók 😃
2022. jún. 20. 09:15
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Taigetosz pozitív.
2022. jún. 20. 09:16
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha ugyanolyannal boldogítják egymást, nem gond. De ha szédítenek őszinte embereket akik másra vágynak, akkor egy igazi sz@rháziaknak tartom...
2022. jún. 20. 09:17
 18/22 anonim ***** válasza:
89%
Én azt gondolom, hogy szívük joga. Se jót, se rosszat nem gondolok az ilyen emberekről. Ha nekik megfelel, akkor hajrá, a legjobbakat! 😊
2022. jún. 20. 09:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Valahol "irigylem" őket, hogy ezt képesek megtenni. Én nem tudom, képtelen vagyok például olyannal együtt lenni, aki nem vonz. Ennek meg is fizetem az árát élethosszig tartó egyedülléttel, és ez már nem az a szint - mint amikor egy-két évről van szó -, hogy leegyszerűsítően elintézze az ember annyival, hogy inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban...
2022. jún. 20. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem lennék olyannal... Inkább egyedül. De hál égnek nem sokáig vagyok egyedül, max pár hónap, mindig jön olyan amire vágyom 😁
2022. jún. 20. 09:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!