Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elektrosokk terápiával kikúrál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elektrosokk terápiával kikúrálható az incelség?

Figyelt kérdés

2022. jún. 18. 18:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
91%

30

Egyedül a Gyakorin találkozni incelekk, itt meg mindegyik nőgyűlölő. Te milyen következtetést vonnál le a helyünkben?

2022. jún. 19. 17:14
 32/43 A kérdező kommentje:

A gyakorikérdéseken mindenki havi négy milliót kereső burkoló.

Ebből levonható az a következtetés, hogy a burkolók milliókat keresnek és hogy az átlagbér nettó egymillió felett van?

2022. jún. 19. 17:43
 33/43 anonim ***** válasza:
84%

#30! "Ha utálnám őket, akkor miért akarnék magamnak barátnőt? Nem érzitek az ellentmondást?" De én érzem, ők nem érzik. Ugyanis itt mindig nőért nyígnak, miközben leírják, hogy utálják őket.(Tudom, nem te.) Ezt én se értem. Sajnos, nem vagyok elég művelt incel témában, mivel szerencsére egyet se ismerek, csak itt a gyakorin találkozom velük, lehet, hogy valójában nem is léteztek 😉

Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, honnan veszem, hogy barátnőt akarsz? Mert hát azt se írtad. Honnan kéne tudnom? Eddig csak elektrosokkot akartál, nőről szó se esett🤷🏼‍♀️

2022. jún. 19. 17:43
 34/43 anonim ***** válasza:
89%

32

1. A burkolók fizetésének kb utána lehet nézni.

2. Burkolókkal az ember nemcsak a Gyakorikérdések.hu oldalon találkozik.

3. Számokat könnyen behazudik az ember egy-egy kérdés alá, viszont az a kitartó gyűlölködés, amit az incelek itt lenyomnak, az nem lehet teljes egészében trollkodás. Ilyen kitartó troll nem létezik.

4. A GyK-nak megfelelő (vagy hasonló) angol nyelvű oldalakon ugyanez megy.

Más kérdés?

2022. jún. 19. 17:53
 35/43 A kérdező kommentje:

Lehet találkoztál velük, de mivel senkinek nincs a homlokára írva, így nem tudtad.

Egyébként meg ha elolvastad volna a válaszaim meg a kérdést és még logikusan gondolkodtál is volna mellé akkor egyértelmű lenne, hogy emiatt tettem fel a kérdést.

1) Igen. Utána lehet nézni. A K&H adatai szerint nettó 250-300 között van havonta (nem emlékszem pontosan mennyi volt). Semennyivel sem több mint bármelyik másik szakmunkásnak.

2) A KöKi-n és is talalkoztam egy szakadt ruhás csövessel. Később megtudtam, hogy nem csöves (csak azt hittem annyira botrányosan nézett ki) hanem burkoló. Éppen dobozos sört vedelt, egészen addig amíg vissza nem jött az összes rá a járdára. Állítólag ezek havi egymilliókat keresnek...

3) Egy ilyen kitartó troll valóban nincs. De ki mondta, hogy csak egyetlen egy troll létezik ezen az oldalon? A Balázskának is már vagy több tucat rajongója és imitátora lett.

2022. jún. 19. 18:04
 36/43 anonim ***** válasza:
82%

#35! Elolvastam, a főkérdésben szó se volt róla. A kommentjeidben egyszer említettél nőt, annyiban, hogy mind elutasított. Ez pont annyira jelentheti azt, hogy szeretnél barátnőt, mint, hogy utálod őket. Vagy akár egyszerre a kettő. Szóval indokolatlan a kifakadásod, hogy ebből nem jövünk rá, hogy nem utálod őket és akarsz barátnőt🤷🏼‍♀️ Utána írtad csak ezeket.

Igen, találkozom több pasival is, akiknek nincs nőjük, de őket nem tartom inceleknek, mert ezt leszámítva teljesen normálisak, ami az itt hőzöngőkről nem mondható el. Pl.egyik se követeli, hogy rendeljenek ki neki nőt, nem küld el az anyámba, csak mert nem fekszem le vele, nem akar külföldről importálni, nem járt az ukrán határra zaklatni őket, nem fáraszt idióta nőtöbbletes statisztikákkal, és tök normálisan viselkedik velem, meg minden más nőismerősömmel is. Vagyis semmiben nem felel meg az itt fellelhető csürhének.

2022. jún. 19. 18:35
 37/43 A kérdező kommentje:

Az incel azt jelenti, hogy olyan férfi aki akarata ellenére egyedülálló. Szóval simán lehetnek a te ismerőseid incelek a tudtod nélkül.

Minden más, amiket írtál csak belemagyarázás. Az incelek nem ilyenek, csak ilyennek akarjátok látni őket, ezért nagyítóval keresitek a hibákat.

Ezt nevezik fordított Pygmalion effektusnak vagy Gólem-hatásnak a pszichológiában

2022. jún. 19. 18:39
 38/43 anonim ***** válasza:
84%
🤦🏽‍♀️Milyen hibákat keresek? Most írtam, hogy, akiket ismerek, akaratuk ellenére egyedülálló férfiak. Papírforma szerint incelek. Én nem számítom őket annak, mert magának a szónak pejoratív jelentése van, az itt található incelek miatt. A 2 csoportot, akikből mindkettő incel, nem érdemes összemosni, mert semmi közös nincs bennük, azon kívül, hogy nincs nőjük. Az itteniekben meg nem kell keresni a hibát, mert csak úgy okádják ki magukból.
2022. jún. 19. 18:47
 39/43 A kérdező kommentje:

De maga a szó még ugyanazt jelenti. Ez csak népetimológiai kakofemizáció. Pl ha én készítek egy alkoholizmus ellenes plakátot az attól még ugyanúgy alkohol-ellenes propaganda, hiába használják a propaganda szót többnyire negatív kontextusban. Ugyanilyen pl a nőszemély szó is. Valójában ezek szemiotikailag teljesen semleges szavak. Csak a mi szubjektív érzékeink láttatja rossznak. Pont ilyen az incel szó is. INvoluntary CELibate, ez semleges szó ha pusztán a jelentését nézzük.

Egyébként ha ki szeretném magamból kúrálni az incelséget akkor abból nem következik logikusan az, hogy szeretnék barátnőt? Különben miért akarnám kikúrálni?

Az a helyzet, hogy ti itt (tisztelet a kivételnek) már az elején kialakítatok egy kész képet és csak abba helyezitek bele a többieket. Ami engem illet a kezdetekkor mindenkit tabula rasa-ként kezelek. Kizárólag előzetes empirikus megfigyelések alapján ítélkezem. Sosem előre ahogyan azt ti szoktátok velünk incelekkel tenni itt az oldalon.

2022. jún. 19. 18:56
 40/43 anonim ***** válasza:
84%
#39! Pont most mondtál ellent saját magadnak. Leírtad az incel szó jelentését. Majd utána: "ha ki szeretném magamból kúrálni az incelséget". El tudod képzelni, hogy az elektrosokktól lesz barátnőd? Tehát magától attól, hogy mondjuk hetente 1x elektrosokkot kapsz? Nem valószínű. Ha pedig utána sincs barátnőd, akkor ugyanúgy incel maradsz, vagyis nem kúráltad ki. Amiről te beszélsz, az benned indíthatna el változást. Annak a változásnak lehetne majd következménye, hogy lesz barátnőd, tehát az incelség megszűnése.
2022. jún. 19. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!