Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha lenne egy "incel positivity" mozgalom, az mennyire segítene elfogadni önmagukat, illetve elfogadtatni az incelséget a társadalommal?
Megkérdezhetem azt, hogy hogyan lehet egy eleve negatív dolgot (nőgyűlölet és társai) positivity-be csomagolni? :D Csak nekem tűnik már megint agyament ötletnek? :D
Kérvényezhetem továbbá azt, hogy legyen racism positivity esetleg? :D (Nee, csak viccelek!!!)
🤦♂️😅
2
Nyílván nem a nőgyűlölet meg társait, egyszerűen csak azt, hogy ha valaki sikertelen párkapcsolat, nők terén ne kelljen szégyenkeznie miatta.
3
"de akik ismerik is incelfóbiásak"
Talán nem véletlen...
2: na erról beszéltem, már megy is a félrebeszélés és a szalmabáb érvelés. a közhiedelemmel ellentétben az incelek nem nőgyűlülők, csak a feministák ezt szajkózzák és erre építik az incelekkel szembeni gyűlöletkampányukat.
31f incel
7
"...a közhiedelemmel ellentétben az incelek nem nőgyűlülők..."
Tehát a nők folyamatos ócsárolása, tárgyiasítása, a jogaik megcsorbításáról vagy épp a megtizedelésükről való végeláthatatlan álmodozás, az internetes fenyegetés és a gyilkosság nem nőgyülölet... Légyszives akkor áruld el nekünk, hogy mi a nőgyűlölet, mert elképesztően kíváncsiak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!