Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, ha lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ha lenne egy "incel positivity" mozgalom, az mennyire segítene elfogadni önmagukat, illetve elfogadtatni az incelséget a társadalommal?

Figyelt kérdés
A "body positivity" mozgalomhoz hasonlóan kellene elképzelni.

2022. máj. 8. 18:45
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
93%

30

Nem értem, hogy a múltbéli sikertelenséged miért cáfolja a jelenbeli egyedülálló mivoltodat? Hívd magad szinglinek, nem hazudsz vele. Legalább senki sem fog utálni, ugyanis SENKI, ismétlem SENKI nem utálja a szingli pasikat.

2022. máj. 8. 19:48
 32/53 anonim ***** válasza:
91%
Legalább az oldalon hozzatok már valamilyen egységes határozatot könyörgöm. Épp a minap hisztizett itt egy, amiért az is incel szerinte, aki az elmúlt fél évben nem kefélt. Most akkor csak az incel, aki szűz? És akkor, ha holnap megdug Mari, de az életben többet nem lesz szexuális kapcsolatod, akkor már nem vagy incel? Döntsétek el mire akarjátok használni ezt a jelzőt!
2022. máj. 8. 19:51
 33/53 anonim ***** válasza:
26%
31: valóban hívhantám magam szinglinek is (amúgy a való életben annak hívom magam), de nem mindegy, hogy valaki 3 hónapig szingli, vagy 30 évig
2022. máj. 8. 19:52
 34/53 anonim ***** válasza:
71%
Uuuuuncsiiiii... 😐
2022. máj. 8. 19:52
 35/53 anonim ***** válasza:
15%
34: nem kötelező olvasni
2022. máj. 8. 19:55
 36/53 anonim ***** válasza:
90%

Nézd:

ami energiát ebbe fektetsz, hogy látványosan utálatot terjesztesz - ha CSAK ezt az energiát abba fektetnéd, hogy fejleszd magad, akkor 10-15 éven belül lenne nőd.

Mondom: ha egy másodperccel se dolgoznál többet, CSAK ennyit, mint amennyit most a gyűlölködésre és kavarásra fordítasz.

2022. máj. 8. 19:56
 37/53 anonim ***** válasza:
93%

29: "27: mert nincs és nem is volt olyan nő, aki párkapcsolatba lépne velem"

OK, tehát nem volt sosem barátnőd, kapcsolatod. És ez miért rajtad kívüli ok? Így születtél, hogy a szüleid is egyből incelnek hívtak? Vagy elütött egy teherautó és úgy megsérültél, hogy incel lettél? Vagy miért? Hogyan lettél TE incel? Mióta hívod magadat így?

2022. máj. 8. 20:05
 38/53 anonim ***** válasza:
69%

17

...miért csatlakoznék? Alapból nem vagyok híve a mozgalmaknak, csoportoknak, mert azok mindig "irányt szabnának meg", amit én úgyse követnék, ezért vagyok alkalmatlan pártkatonának is.

Meg nem is érzem szükségét, én elvagyok magamban, az életben lévő problémáim nem ebből erednek, és nem is ilyen jellegűek. Addig az volt, amíg nem volt kapcsolatom egy sem, de így hogy volt a múltban - van mire emlékezni, meg ott a tudat, hogy a dolog sikerült, működött is egy darabig - ez az önérzethez kell.

2022. máj. 8. 20:12
 39/53 anonim ***** válasza:
6%

36: fúha, akkor 50 éves koromra lenne "nőm"? amúgy ezt hogy "nőm" ez eléggé ilyen nőelnyomó kifejezés, nem gondolod? senki sem birtokolja a nőt, az nem a tulajdonod.

37: genetikai okokból kifolyólag nem volt, és valószínűleg nem is lesz barátnőm, kvázi igen, így születtem, még ha a szüleim nem is neveztek Kovács Incelnek, bár ennyi erővel nevezhettek volna annak is. kb. 10 éve használom magamra az incel kifejezést, mikor először hallottam a szót azokban az online körökben, ahol akkoriban mozogtam. nekem nem a wikipédia volt a forrásom, főleg mert akkoriban nem is volt incel szócikk még angolul sem.

2022. máj. 8. 20:25
 40/53 anonim ***** válasza:
91%

39: Nagyon sajnálom a genetikai részt!

Tehát akkor 10 éve DÖNTÖTTÉL úgy, hogy incel leszel. Köszönöm. :)

Ameddig olyan deformitásokkal (az a klasszikus 10-es lista, tudod amik itt ezen a fórumon fel-feltünik náha) a pontozós listán az 1-2-es pozícióban lévő emberek (utálom ezeket a pontozásokat még mindég, csak valahogyan szeretném ábrázolni neked is) párkapcsolatra szert tudtak tenni (analógia, nem konkrétan ők), addig nem érv az, hogy a kinézeted miatt lettél CSAK incel... Még vannak ilyen hendikeppel motivátorok is akik párkapcsolatban vannak.

Én eleve próbálok folyamatosan arra rávilágítani, hogy a kifejezés helytelen. De ha nagyon címkézni szeretnéd magadat, akkor is maximum volcel lenne az összes incel. Bocsásd meg az ilyen irányú pedantériámat, senki sem tökéletes. :)

Nem kérdezgetek többet, levezetem gyorsan:

Feltételezem azért próbálkoztál lányoknál. Azok visszautasítottak. Amikor eljött az a pont, hogy eleged lett, akkor gondolom lettél "incel"... (Vagy hívjuk aminek akarod). Csak tudod az a jó ebben az egészben, hogy azon a ponton, vagy bármikor később dönthetsz úgy, hogy vagy:

-Van egy olyan opció amit nem szeretnék részletezni, ezt ne :)

-magadba fordulsz, rajtad kívül mindenki hibás, nem az én hibám stb. (+ ezt közösségbe formálódva lesz igazán gyönyörű, amikor több százan hümmögtök egymásnak, hogy true-true, stb Egymást szépen húzgáljátok vissza a dagonyába)

-nem fordulsz magadba, nem húzod le magadat mások által sem, igyekszel magadon legalább mentálisan fejleszteni, vagy ha nem megy, akkor segítséget kérsz, igyekszel magadat olyanokkal körbevenni magadat akik pozitív irányba lökdösnek?

Miért választod a másodikat??? Miért nem a harmadikat? Miért nem olyan közösségbe mész, jársz, tartozol ami előbbre visz téged, amelyik nem abban támogat, hogy lehúzzátok egymást, hanem felemelitek egymást? :)

Mert ez bizony választás kérdése, még akkor is ha van valamilyen fizikai betegséged ami esetleg az esélyeidet lerontja némiképp...

(Az összes végtaghiányos, tolószékes, deformált testű ember aki párkapcsolatban van kamu?)

2022. máj. 8. 20:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!