Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Megoldás Mozgalom és Gattyán...

A Megoldás Mozgalom és Gattyán György milyen politikai, gazdasági, társadalmi stb. értékrendet vall?

Figyelt kérdés

Objektív válaszokat várok és nem szubjektív, egyéni gondolatokat!

Melyik politikai oldalhoz tartozik, hol helyezkedik el a politikai palettán? Jobboldali, baloldali, centrista vagy harmadikutas? https://www.youtube.com/watch?v=Sbges6NU3Uk

Melyik gazdasági oldalhoz tartozik? Piacgazdaság, tervgazdaság, mérsékelt/vegyes gazdaság vagy harmadikutas gazdaság? https://www.youtube.com/watch?v=hJTk7y6XsXI

Melyik politikai ideológiát, eszmerendszert követi? Milyen álláspontjai vannak bizonyos társadalmi, gazdasági, diplomáciai, politikai kérdésekről? Hogy jellemezhető politikafilozófiailag és politikatudományilag? Milyen kérdésekben alakított eddig véleményt és milyet? Részletesen mikről milyen elveket vall?

Hallottam, hogy indulni fog a választásokon, de nem igazán ismerem a konkrét gondolatiskoláját és mozgalmának eszmerendszerét.

2022. jan. 24. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ok a meztelen igazsag partja :)
2022. jan. 24. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy senki sem ismeri.
2022. jan. 24. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es ... talan nem az utolso pillanatban kellene jelentkezni, hogy he itt vagyok!? :) Mindenki tudja amugy, hogy nem akar politizalni csak lehuzza a valasztasi tamogatasra kapott lovet, mint korabban Godeny.
2022. jan. 24. 22:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Engem nem az érdekel, hogy ki mit gondol. Ha valóban kamuzni akar, az majd úgyis ki fog derülni a választások után. Engem a jelen állás érdekel.
2022. jan. 24. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Elég keveset lehet tudni róluk, így nem lehet ezt a kérdést megalapozottan megválaszolni, legfeljebb spekulálni.

Egy Los Angelesben élő, erotikus webes szolgáltalást üzemeltető milliárdos üzletember valószínűleg kapitalista és többé-kevésbé liberális.

2022. jan. 24. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Aki ilyen módon szerezte a vagyonát, annak számomra 0 az értékrendje. Gazdaságilag meg a céljuk egyedül a pénzük gyarapítása, a profiton kívül nem hiszem, hogy bármennyire is érdekli őket, hogy az embereknek jobb élete legyen.
2022. márc. 17. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!