Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elektrosokk terápiával kikúrálható az incelség?
Szakmamat tekintve villanyszerelo vagyok, vagyis nem. Nem sokat dolgoztam benne, de annyit igen, hogy "kikurodtam" volna az incelsegbol....
38F incel
2022. jún. 19. 01:06
Ti egyre betegebbek vagytok,b+.
2022. jún. 19. 08:12
Azért vagy incel mert azt hiszed magadról és ezzel feljogosítod magad, hogy sajnálhatsd magad, amúgy meg ne kelljen tenni semmi megerőltetőt. Nincs olyan, hogy valaki nem talál nőt, ha foglalkozik az üggyel. Keress a saját pályádon. Akinek te parti lehetsz, olyan csajokat. Nem tudom, hogy nézel ki, milyen lelki értékeid vannak, de majd te ismered. Hasonló csajt keress. Egy kapcsolat mindig kompromisszum, senki se tökéletes. De tenni kell érte ember, odamész és elhívod egy kávéra, nem csak nézel előre és sajnálod magad, hogy nincs nőd. Fogsz egyet és teszel azért, hogy megszeressen
2022. jún. 19. 09:15
A 13-as jókat írt, fogadd meg, ha fejlődni akarsz.
2022. jún. 19. 11:13
15/43 A kérdező kommentje:
Még a jóval alattam levő nők is elutasítanak.
Attól,hogy egy nő kevésbé előnyösen néz ki, még ugyanolyanok az igényei mint szebb társainak.
16/43 A kérdező kommentje:
Ami ma disztópia az holnap valóság. Lásd Orwell vagy Kafka könyveit. "A per" című könyvet mintha csak Magyarországról írták volna.
De mondhatom Szathmáry Kazohínia című könyvét mely nagyon jól bemutatja, hogy a magukat felsőbbrendűnek tartó ideológiáknak szükséges velejárója a népirtás (kommunizmus, nácizmus, kereszténység, woke liberalizmus stb).
A mechanikus narancsban a főszereplőt egy agymosásnak hajtották alá, ahol olyan reflexekre szoktatták, hogy ha akart volna sem követhetett volna el bűntényeket. Önkéntelen, tudattalan viselkedéseket ültettek bele.
Ezért szeretném én is ha valahogy ki lennének kúrálva az incel viselkedések. Ha olyan önkéntelen reflexeim lennének, hogy már tudattalanul sem lennék incel. Ha ezek a viselkedés minták már a vegetatív idegrendszerbe lennének ültetve, mert akkor ha akarnék se lehetnék incel. Kezdetnek mondjuk kioperálhatok egy apró darabkát az agyamból, ami az emlékek tárolásáért felelős. Így mondjuk eleve tiszta lapokkal indulnék, nem is emlékeznék semmire sem.
Ne menjünk ennyire előre. Első körben egy pszichológus is jó lesz.
2022. jún. 19. 12:49
18/43 A kérdező kommentje:
Elmondom neked, hogy a nők nagy része lelki sérült. Beleértve engem is. Szóval, a legnagyobb lehetőséged megszerezni egyet, ha figyelmes vagy vele és próbálsz a lelkével törődni. Akkor szinte mindegy, hogy nézel ki. A lányoknak hatalmas lelki igényeik vannak, picit figyelsz rá, már beléd is szeretett! Mellesleg a legtöbb "jó nő" aki szexi, ugyanúgy mentális beteg. A legtöbb pasi azt meg nem akarja, de szerintem az incelségnél sokkal jobb, ha van barátnőd és esetleg segígeni kell neki lelkileg. Rajtad is segít, egyből érzed majd, hogy valaki megbecsül és szeret téged
2022. jún. 19. 14:08
#19! Hagyjuk már! Mióta vagy te nő? Rohadtul nem lelki sérült a nők nagy része. Néhányan igen, ők valóban elolvadnak 2 kedves szótól. De, persze, pont egy nőgyűlölő incelre van szükségük. Ne uszítsd már őket szegényekre! Inkább nagy ívben kerüljétek el őket, ahogy minket, ép lelkű nőket is. Köszi.
2022. jún. 19. 14:18
Kapcsolódó kérdések: