Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az meleg férfiak között mennyire jellemző az incelség?
Valahol irigylem oket.....
Nem kell nokkel foglalkozniuk :)
37F incel
"Valahol irigylem oket.....
Nem kell nokkel foglalkozniuk :)"
Melegként párt találni még nagyobb szívás tud lenni, mint heteróként, csak mondom.
Egyébként az incelségbe beletartozik a nők utálata, amiért nincs sikere a férfinak a saját defektességükből fakadóan. Szóval így nem sok értelme van a kérdésnek.
1
Neked sem... Senkinek sem...
Mi lennénk a legboldogabbak, ha az incelek nem foglalkoznának velünk.
Hát nem is tudom, ha a tinderen átállítom magam melegre, hirtelen exponenciálisan megugrik a lehetséges matchek száma...
"Melegként párt találni még nagyobb szívás tud lenni, mint heteróként, csak mondom.":
Incelként kipróbáltam a meleg társkeresőt is tudományos célból természetesen. Egyből jöttek a matchek meg rám is írtak. Férfi homoszexuálisként majdnem olyan könnyű, mint heteroszexuális nőként.
Ami nehéz lehet pár embernek az a nőként leszbikus kapcsolat találása. Nőként hiába van alapból nagyon magas értéked, a többi nőhöz képest ez már nem biztos, hogy elég lesz.
"Valahol irigylem oket.....
Nem kell nokkel foglalkozniuk :)"
Irigyelj akkor minket. Hidd el sok szempontból nem olyan könnyű nekünk mint gondolod. Sokkal nehezebb párkapcsolatot találni. Joval kevesebben is vagyunk minden ellenkező híresztelés ellenére mint a hererok.
Hiába vagytok kevesebben ha azok nagyrésze mind kangörcsöt kapott a tesztoszterintől és kb bárkire rámozdul. Még rám is írtak, hiába írtam ki, hogy heteró vagyok.
Míg egy nő soha nem fog ráírni átlagos pasira, nekik kizárólag a felső 10-20% kell csak, a többi esetben csak savanyú képpel, befogott orral kompromisszumot kötnek
10-es jaj kábítsál már másokat. Pont az olyanok jönnek ezzel "az összes b×zi rám mozdul" akik olyan rondák hogy bottal nem nyúlnának hozzá.
Azt elfelejted hogy heterokent nem csak társkereső áll rendelkezésre hanem a való elet. Tarskereso egy huspiac. Csak melegként kb nincs más terep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!