Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elektrosokk terápiával kikúrál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elektrosokk terápiával kikúrálható az incelség?

Figyelt kérdés

2022. jún. 18. 18:01
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
13%
Az ilyenek miatt nincs barátnője, mert te is lenézed, csak mert nem tökéletes és szenved valamitől. És csodálod, hogy utálja az ilyen nőket! Én azt írtam le amit magamon tapasztalok, amire én vágyok egy pasitól.
2022. jún. 19. 14:22
 22/43 anonim ***** válasza:
80%

21

Amire vágysz egy pasitól? Szóval meleg vagy?? :D

2022. jún. 19. 14:35
 23/43 anonim ***** válasza:
77%

#21! Hazudozhatsz itt össze, de mindenki tudja, hogy egy incel pasi vagy, állandóan itt nyüzsögsz a 2 pipáddal. De remélem, legalább privátban megtalál az a sok "jófiú" és te is látod, milyen jó, amikor olyan szépeket írnak neked, mint te szoktál😂

"Az ilyenek miatt nincs barátnője". "És csodálod, hogy utálja az ilyen nőket."

Nem, a probléma az, hogy minden nőt utáltok. Játszunk olyat, hogy te tényleg egy lelki sérült nő vagy. Tegyük fel, hogy valóban "az ilyenek miatt, mint én", utálja a nőket. Engem nem fog betalálni, mert elküldöm a halál retkes f.szába, de te, a lelki sérült nő, szívesen fogadod. Így tehát az összes nőgyűlöletét (amit ugye én okoztam, meg a többi hozzám hasonló),rajtad vezeti le. Aha, igazad van, tényleg tök jó lenne az neked. Ja, nem.

Tök mindegy, mi vagy ki okozta. Nőgyűlölőnek nem való nő, se jó, se rossz, se lelkisérült, se ép. Semmilyen. Kivéve guminő. Azt vegyetek magatoknak.

2022. jún. 19. 14:39
 24/43 anonim ***** válasza:
6%

"Szóval, a legnagyobb lehetőséged megszerezni egyet, ha figyelmes vagy vele és próbálsz a lelkével törődni. Akkor szinte mindegy, hogy nézel ki. A lányoknak hatalmas lelki igényeik vannak, picit figyelsz rá, már beléd is szeretett!"

Szerintem nem mindegy, hogy nezel ki, ha szarul, mesz a friendzone-ba ezzel a taktikaval.

38F incel

2022. jún. 19. 14:47
 25/43 A kérdező kommentje:

Honnan veszitek, hogy utálom a nőket?

Kérlek be tudnátok ide másolni azt a részt ahol utáltam a nőket?

2022. jún. 19. 15:06
 26/43 anonim ***** válasza:
80%

Nekem van egy sokkal jobb ötletem mint a villany.Tételezzük fel , hogy incelek mint olyanok valójában nem is léteznek, csak mentális gondokkal küzdő egyének akik képzelt gyűlöletük tárgyát egy sajnálatos véletlen miatt a nőkben találták meg. És a többi jó lélek meg ezek után rohan, mert képtelen szembenézni saját hibáival és javítani a helyzetén.

Szóval töröljétek már ki magatokból ezt a hülyeséget és tanuljatok a hibákból, használjátok a tanulságot és éljetek .

2022. jún. 19. 15:35
 27/43 A kérdező kommentje:
De honnan veszitek, hogy gyűlölöm a nőket?
2022. jún. 19. 15:37
 28/43 anonim ***** válasza:
4%

Hat mert kiolvassak a szemedbol!!!!!

38F incel

2022. jún. 19. 16:10
 29/43 anonim ***** válasza:
91%

#25! Nem rólad volt szó, hanem arról az incelről, aki itt nőnek adta ki magát, neki válaszoltam. Ezt írta: "És csodálod, hogy utálja az ilyen nőket". Szóval olyanokat szabadítana lelki sérült nőkre, akik bizony utálják. Hogy te utálod-e, vagy az incelek egy kivételes kis csoportját képviseled, akik nem utálják, azt nem tudom.

2022. jún. 19. 16:18
 30/43 A kérdező kommentje:

Az összes incel ismerősöm közül senki sem utálja a nőket.

Honnan veszitek ezt? Láttátok a tévében Eliot Rodgerst és akkor azt hiszitek minden incel nőgyűlölő?

Csak mert én nem látok összefüggést aközött, hogy incel vagyok vagy hogy utálnám a nőket. Ha utálnám őket akkor miért akarnék magamnak barátnőt? Nem érzitek az ellentmondást?

Az pedig, hogy egymással milyen vitáitok vannak qrvára nem érdekel, intézzétek el privátban.

2022. jún. 19. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!