Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzóbbak a nők ruhában,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzóbbak a nők ruhában, mint a strandon?

Figyelt kérdés
Kolléganőim is tök izgatóak a munkahelyen szoknyában vagy passzos farmerban. De ha kimegyünk a strandra, és levetkőznek, ott már nem annyira vonzóak.
2022. jún. 18. 13:46
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
97%

Nem volt még nőd, ugye?

Tudod, a pasik éppen eleget látják a barátnőjük sminktelen arcát, és a nők 95%-a a hétköznapokon alig, vagy egyáltalán nem sminkel.

Már megint a ti agyhalottságotokat bizonyítja, hogy a kiló smink + szűrő insta képeket veszítek valóságnak. Aztán ha élőben nem olyan valaki, akkor "retek, hulladék". Na ezért nem lesz nőtök soha. Maradnak nektek a filteres fotók és a jobb kezetek.

2022. jún. 18. 19:50
 52/57 anonim ***** válasza:
11%

Főleg a túlsúlyos nőkre igaz a kérdés.

Nekem a húgom is ilyen 80+ kg a szűk nadrág, felső összehúzza, mikor meg otthoni ruhában van kb szétfolyik.

Strandon is dettó.

Amúgy szánalmas hogy ti támadhatjátok a férfiakat és egymást felpontozzátok, de ha titeket leszól valaki, akkor rögtön vergődtök.

Azért folytok szét fürdőruhában, mert kövérek vagytok, a vékony csinos lányok érdekes mód a strandon is jól mutatnak.

Természetesen a férfiak sem jobbak, ott is sok a zsírdisznó.

Szerencsére én nem tartozom közéjük.

2022. jún. 18. 20:28
 53/57 anonim ***** válasza:
97%

Nem folyok szét fürdőruhában és nem vagyok kövér.

Soha nem is voltam. 5 és 25 éves korom között sovány voltam, 25 felett pedig elkezdtem tudatosan étkezni és edzeni, úgyhogy most sportos, formás, karcsú vagyok.

Az a probléma, hogy még így is kaptam bántó beszólásokat a testemre. Ha valaki frusztrált és rosszindulatú, akkor nincs olyan test, amire ne tudna beszólni valamit, ugyanis nincs tökéletes. Iszonyatosan meg tudtak bántani az ilyenek, kb. 27 éves koromig semmi önbizalmam nem volt, hiába kaptam sok pozitív visszajelzést, nyálcsorgatást. Megkaptam azt is 1-2 bántalmazó csávótól, hogy azok bárkit megdugnának, nem számít a csaholásuk.

Nem érdemeltem soha beszólásokat, mocskolódásokat, én sose bántottam a férfiakat ilyen módon. És a testemre is igényes vagyok.

Ezért vagyok érzékeny az ilyen megszólalásokra, mind pl. ez a kérdés. Tudom, hogy nemcsak elhanyagolt, túlsúlyos embereket szoktak bántani.

2022. jún. 18. 21:52
 54/57 anonim ***** válasza:
0%
Aki mutogatja a testét, az vállalja a kósza megjegyzéseket is, ez ilyen műfaj. Semmi nem tiltja, deal with it.
2022. jún. 18. 21:58
 55/57 anonim ***** válasza:
97%

Mutogatjuk a testünket? Azzal, hogy ki merünk menni a strandra nyáron? Vagy miről beszélsz?

És miért kellene random bántásokat tűrni?

Én nem érdemeltem ki semmivel.

2022. jún. 18. 22:06
 56/57 anonim ***** válasza:
97%
Mucuka, akkor majd legközelebb beszólok neked a strandon, hogy hova tűnt a gatyádból, aminek ott kéne lennie.
2022. jún. 18. 22:19
 57/57 anonim ***** válasza:
97%
#55: Tudod, ezek a rendes, jófiúk. AKik nem értik meg, hogy a rohadó belsőjük miatt nincs nőjük.
2022. jún. 18. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!