Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóbbak a nők ruhában, mint a strandon?
Figyelt kérdés
Kolléganőim is tök izgatóak a munkahelyen szoknyában vagy passzos farmerban. De ha kimegyünk a strandra, és levetkőznek, ott már nem annyira vonzóak.2022. jún. 18. 13:46
1/57 anonim 

válasza:

Mikor a +80-90 kg női testről amit egy szorosabb farmer vagy top tart egyben, leugrik a ruha, ott aztán vannak látnivalók, kipattannak a hurkák itt ott,mindenhol.
3/57 anonim 

válasza:

A ruháját az ember úgy választja meg, már ha igénye van rá, hogy elrejtsen dolgokat és kiemeljen másokat. Így, az összhatás sokkal jobb, mint majdnem pucéran, mikor mindent látsz.
4/57 anonim 

válasza:

Mint a nyugati társadalmakban általában, a magyar emberek nagy része is igénytelen, elhízott, elhagyja magát. A nőkre is igaz ugyanez.
5/57 anonim 

válasza:

Kollégák együtt járnak strandra? :O
6/57 anonim 

válasza:

Nálunk volt, csapatépítő a Balatonon.
7/57 anonim 

válasza:

4. vagyok, aki lepontozott, tessék:
Ha a lepontozást itt dislike gombként használják, akkor nincs probléma, szerintem is szomorú a valóság.
8/57 anonim 

válasza:

Gondolom a dagadt "pajzsmirigy problémások" pontoztak le. :D
9/57 A kérdező kommentje:
Most már értem, miért szeret a legtöbb nő csak sötétben/félhomályban szexelni.
2022. jún. 18. 14:06
10/57 anonim 

válasza:

Ez a valóság! Hiába mutatják a legjobb formájukat, ha tüzetesebben megnézed őket 99% nem is olyan szexim csak a ruha tartja őket egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!